logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

معاون امور آب و آبفای وزارت نیرو در سفر به فارسان

اختصاص 20 میلیارد اعتبار به سد غدیر باباحیدر

اختصاص 20 میلیارد اعتبار به سد غدیر باباحیدر
معاون امور آب و آبفای وزارت نیرو گفت: به اندازه دو برابر اعتبار امسال وعده تخصیص جهت تکمیل سد غدیر باباحیدر گرفته شده است که این اعتبار در سال 1395 بالغ بر 10 میلیارد تومان بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رحیم میدانی در سفر به شهرستان فارسان در بازدید از سد غدیر باباحیدر، در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی پیرغار اظهار داشت: به اندازه دو برابر  اعتبار امسال  وعده تخصیص  جهت تکمیل سد غدیر  بابا حیدر گرفته شده است که این اعتبار در سال 1395  بالغ بر 10 میلیارد تومان بوده است و طی جلساتی که گرفته شد مقرر شد 20 میلیارد تومان اعتبار از محل اوراق مشارکت و اسناد خزانه به  این پروژ  اختصاص یابد تا این پروژه سال آینده به بهره‎‌برداری برسد.

وی با اشاره به اینکه در قانون بودجه ۱۳۹۵ اعتبار اختصاص داده شده به این سد ۱۰ میلیارد تومان بوده است، افزود: مقرر شده است که ۲۰ میلیارد تومان اعتبار از محل اوراق مشارکت و اسناد خزانه به این پروژه اختصاص یابد تا این پروژه عظیم سال آینده به بهره‌برداری برسد.
 
میدانی در ادامه افزود: پروژه سد غدیر باباحیدر حدود 73 درصد پیشرفت فیزیکی داشته  ونظر دولت و مجلس بر این است که این گونه پروژه ها  در اولویت کار قرار گیرند.

وی در ادامه تصریح کرد: پروژه سد غدیر که هم به عنوان  پروژه کشاورزی ،مصرف شرب وگردشگری است را سعی داریم  هرچه سریعتر وتا سال آینده تکمیل  وبه بهره برداری برسانیم.

وی با اشاره به قابلیت‌های مختلف این سد، گفت: در این مکان یک طرح گردشگری پیش‌بینی شده است که امیدواریم با همکاری آب منطقه ای مصوبات آن اجرا، تخصیص آب انجام و هرچه سریع‌تر عملیات این طرح گردشگری آغاز شود.
 
در ادامه علی کاظمی، نماینده شهرستان‌های فارسان، اردل، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی گفت: از جناب آقای مهندسی میدانی سپاسگذاریم که با توجه به داشتن مشغله فراوان از جمله دغدغه آلودگی هوای خوزستان و اهواز در شهرستان فارسان و شهر باباحیدر حضور پیدا کردن و سد غدیر را افتتاح نمودند.
 
سد غدیر باباحیدر در ۴۷ کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری واقع است که عملیات ساخت آن از سال ۱۳۸۷ تاکنون ادامه دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی پیرغار, پایگاه خبری تحلیلی پیرغار, ‎, ‌, .,
,
, .,
,
,
,
,
,
, .,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه