اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

در ادامه درگیری‌هو در جبهه قره باغ؛

انفجار خودروی زرهی ارمنستان از سوی ارتش جمهوری آذربایجان

انفجار خودروی زرهی ارمنستان از سوی ارتش جمهوری آذربایجان
نیروهای آذربایجانی برای دفاع از سرزمین خود حق استفاده از تمامی سلاح های مدرن را دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، وزیر دفاع جمهوری آذربایجان در پاسخ به سوالات خبرنگاران در خصوص  موشکی که علیه تانک اسپیک ارمنستان در محور خوجاوند به کار گرفته شده و موجب تشنج در مدیای ارمنستان شده است، به حق استفاده نیروهای ارتش این کشور از همه سلاح‌های مدرن در محورهای درگیری اشاره کرده و گفت: در 28 فوریه نیروهای ارمنستان به منظور استحکام بخشیدن به مواضع خود در محور درگیری ها اقدام به حمل یک خودروی زرهی خود به خط مقدم جبهه نموده‌اند که مورد هدف موشک آذربایجانی قرار گرفته و منهدم شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی در ادامه با اشاره به توان نظامی جمهوری آذربایجان و نیز تجهیز ارتش این کشور به سلاح های مدرن اشاره کرده و اظهار داشته است که نیروهای ارمنستان و مقامات این کشور بدانند که واکنش ارتش آذربایجان از این پس قاطعانه خواهد بود.

هم چنین قابل ذکر است که در درگیری‌های صورت گرفته میان نیروهای ارمنی و آذربایجانی در طی روزهای اخیر از میان تلفاتی که در طرف ارمنی روی داده تعداد زیادی از شهروندان کشورهای خارجی به چشم می خورد.

,

وی در ادامه با اشاره به توان نظامی جمهوری آذربایجان و نیز تجهیز ارتش این کشور به سلاح های مدرن اشاره کرده و اظهار داشته است که نیروهای ارمنستان و مقامات این کشور بدانند که واکنش ارتش آذربایجان از این پس قاطعانه خواهد بود.

,

هم چنین قابل ذکر است که در درگیری‌های صورت گرفته میان نیروهای ارمنی و آذربایجانی در طی روزهای اخیر از میان تلفاتی که در طرف ارمنی روی داده تعداد زیادی از شهروندان کشورهای خارجی به چشم می خورد.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه