به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ؛به نقل از مروارید نیوز:علی منصوری رئیس تعزیرات حکومتی شهرستان بندرلنگه با اشاره به توقیف کشتی خارجی حامل سوخت قاچاق توسط نیروی دریایی سپاه گفت: کشتی توقیف شده متعلق به یکی از کشورهای خارجی است که به همراه ۵ تبعه خود ۱۵ روز در آبهای ایران توقف داشتند و از لنجهای ایرانی سوخت خریداری میکردند و به دیگر کشتیهای عبوری تحویل میدادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مروارید نیوز:,,
وی با بیان اینکه ۱۳۶ هزار و ۷۰۰ لیتر سوخت قاچاق از این کشتی کشف شد، اضافه کرد: تعزیرات حکومتی کشتی مذکور را به مبلغ ۱۱ میلیارد و ۱۶۶ میلیون و ۷۴۹ هزار و ۶۰۰ ریال جزای نقدی و ضبط کشتی به نفع دولت محکوم کرد.
,,
منصوری بیان داشت: یک نفر از ۵ تبعه خارجی در کشتی به قید وثیقه آزاد و بقیه افراد به ۳۶ میلیون تومان جزای نقدی محکوم شدند.
,,
رئیس تعزیرات حکومتی شهرستان بندرلنگه در پایان یادآور شد: در راستای مبارزه با کالا و سوخت قاچاق با هیچ شخص و اشخاصی از کشورمان و دیگر کشورها که در مرزهای جمهوری اسلامی ایران فعالیت قاچاق کنند تعارف نداریم و برابر قانون و مقررات کشور برخورد خواهد شد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه