logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

گزارش تصویری/

دیدار قهرمان وزنه‌برداری و مربی فوتبال کشور با خانواده شهید مدافع حرم آملی

دیدار قهرمان وزنه‌برداری و مربی فوتبال کشور با خانواده شهید مدافع حرم آملی
بهادر مولایی قهرمان تیم ملی‌ وزنه‌برداری کشور و نادر دست‌نشان سرمربی تیم‌های لیگ برتری و دسته‌اولی کشور و خونه به خونه مازندران با خانواده شهید مدافع حرم آملی مصطفی زال‌نژاد دیدار کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از سفیر هراز، نادر دست‌نشان سرمربی تیم‌های لیگ برتری و دسته‌اولی کشور و خونه به خونه مازندران و بهادر مولایی قهرمان تیم ملی‌ وزنه‌برداری جمهوری اسلامی ایران با خانواده شهید مدافع حرم آملی مصطفی زال‌نژاد دیدار کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر هراز,

این دو قهرمان جهان و مربی مطرح تیم‌های فوتبال کشور در گلزار شهدای امامزاده ابراهیم(ع) آمل بر سر مزار شهدای مدافع حرم حاضر و با شهیدان تجدید عهد و پیمان کردند.

سرمربی تیم فوتبال خونه به خونه در حاشیه این دیدار گفت: شهدای مدافع حرم برای حراست از حریم اهل بیت و تامین امنیت کشور جان خود را از دست دادند.

نادر دست‌نشان در ادامه اظهار کرد: شهدای مدافع حرم تمام جان، مال و زندگی خود را در راستای اسلام قرار دادند و نمی‌توان در وصف این رزمندگی‌ها و جانفشانی‌های آنها سخنی بیان کرد.

سرمربی تیم فوتبال خونه به خونه با اشاره به اینکه شهدای مدافع حرم در غربت جانفشانی کردند، تصریح کرد: قهرمانی شهدا ابدی است و ورزشکاران نباید به این قهرمانی‌های زودگذر دلخوش باشند.

بهادر مولایی ملی پوش وزنه‌برداری کشور نیز در این دیدار گفت: شهدا بهترین الگوی مردم در زندگی ورزشی، اجتماعی و قهرمانی تمامی ورزشکاران و من هستند.

این ملی پوش وزنه برداری کشور با بیان اینکه امنیت و اقتدار کشور مرهون مجاهدت‌های شهدایی است که در دوران دفاع مقدس و امروز در راه دفاع از حریم اهل بیت به درجه رفیع شهادت رسیدند، خاطرنشان کرد: دیدار با خانواده شهدا کمترین کاری است که می‌توان انجام داد و یک ارزش برای همه ورزشکاران به ویژه بنده است.

در این دیدار رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان آمل و جمعی از مردم این شهرستان هدایایی را به رسم یادبود به قهرمانان ملی و بین‌المللی ورزش کشور اهدا کردند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه