اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

با حضور معاون اجرایی پلیس راهور ناجا،

ساختمان راهور مهران کلنگ زنی شد

ساختمان راهور مهران کلنگ زنی شد
با حضور معاون اجرایی پلیس راهور ناجا، فرمانده انتظامی استان ایلام فرماندار و معتمدین شهرستان مهران ساختمان راهور این شهرستان کلنگ زنی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای مهران این پروزه در زمینی به گستره یک هزار و 330 متر مربع و با اعتباری بالغ بر 211 میلیارد ریال عملیات اجرایی آن از امروز آغاز شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , آوای مهران,  این پروزه در زمینی به گستره یک هزار و 330 متر مربع و با اعتباری بالغ بر 211 میلیارد ریال عملیات اجرایی آن از امروز آغاز شد.,

سردار محسن مومنی معاون اجرایی پلیس راهور ناجا، در این مراسم گفت: باید با دید ملی به پروژه های اجرایی در شهرستان مهران نگاه شود.

,

وی اظهار کرد: شهرسان مرزی مهران به دلیل تردد زائران بویژه در اربعین از اهمیت خاصی برخوردار است و میطبد تا مسئولان با حمایت های خود نسبت به افتتاح این پروژه تا قبل از اربعین 96 اقدام شود.

,

سردار یاری فرمانده انتظامی استان ایلام نیز گفت: نداشتن ساختمان راهوار یکی از دغده های ما بود که با تلاش موسئولان و همکاری مردم شاهد کلنگ زنی این پروژه هستیم.

,

وی اضافه کرد: با نظارت مرکز اجرایی مهندسی ناجاپروءه با کیفیت عالی احداث و تلاش می کنیم تا قبل از اربعین 96 به بهرعه برداری برسد.

,

مراد ناصری فرماندار مهران نیز گفت: با وجود کوچک بودن شهر مهران از حیث جمعیت و وسعت اما کارهای سرنوشت سازی هم در دفاع مقدس و هم در بعد از آن و در کنگره عظیم اربعین برای کشورمان در این شهرستان مرزی انجام شده است.

,

وی تاکید کرد: شهرستان مهران اکنون مسیر توسعه را طی می کند و این به خاطر امنیت پایداری است که در مرزهای ما وجود دارد که مدیون خون شهدا و ایثار گری رزمندگان و نیروهای نظامی و انتظامی است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه