logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

طی نامه‌ای صورت گرفت

قدردانی خانواده مرحوم «احمد عزیزی» از حمایت‌های رهبر معظم انقلاب

قدردانی خانواده مرحوم «احمد عزیزی» از حمایت‌های رهبر معظم انقلاب
خانواده مرحوم احمد عزیزی شاعر چیره‌دست انقلابی طی نامه‌ای از الطاف رهبر معظم انقلاب قدردانی کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوالفضل عزیزی فرزند مرحوم احمد عزیزی طی نامه‌ای از حمایت‌های رهبر معظم انقلاب در طول سال‌های بیماری احمد عزیزی و پس از درگذشت این شاعر چیره‌دست قدردانی کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

«بسم رب الشهداء و الصدیقین

,

این کمترین، یگانه فرزند شادروان، ان شا الله خلد آشیان
استاد احمد عزیزی، شاعر متعهد، چیره دست و خلاق انقلابی
حسب الامر فرزند ایشان که به عشق علمدار کربلا و سقای دشت نینوا، مسمی به اباالفضل شده ام.

,
,
,

از طرف خاندان و یگانه فرزند معزای احمد عزیزی شاعر انقلاب، مراتب تشکر خالصانه قلبی مبتنی بر ارادت قبلی خویش را خدمت رهبر فرزانه و ممدوح آشنا و بیگانه، عالم هنرپرور و درخت بارور علم و سدره سایه گستر بر سر این بوم و بر ، شعر شناس نکته دان و هنرمند کاردان، حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (حفظه الله تعالی) ، خلف بر حق امام خمینی (ره) و دارای شرف حسنی و هدف حسینی، ریاست محترم جمهور، جناب دکتر حسن روحانی و معاون اول محترم ایشان، ریاست محترم مجلس شورای اسلامی، وزرای محترم ارشاد و امور اسلامی و خارجه و معاونین این بزرگواران، سخنگوی محترم وزارت امور خارجه، روسای جمهور اسبق نظام پاینده اسلامی، ریاست محترم صداو سیمای کل کشور و استان کرمانشاه، علمای اعلام و فقهای عظام، حوزه‌های علمیه، استاندار، فرماندار، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر کرمانشاه، ائمه جمعه سطح استان و سیما حضرت آیت‌الله علما نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه، نمایندگان معظم مجلس خبرگان رهبری و سایر مسئولین کشوری و لشکری، مجمع نمایندگان استان و سایر وکلای ملت در مجلس شورای اسلامی، فرمانداران، شهرداران و سایر مسئولین محترم شهرستان‌های استان کرمانشاه، ریاست محترم سازمان بسیج و سپاه پاسداران کل کشور، علما، ادبا، فضلا، اساتید مبارز و صنادید معززی که از طریق ارسال پیام تسلیت، و یا شرکت در جلسات منعقده ترحیم به همراه سایر اقشار ملت، به این خاندان داغدیده که 9 سال را در کنار آن شبه شهید رنج کشیده، بوده‌اند تعزیت گفته‌اند ابراز داشته و از خداوند منان، برای این بزرگان و عموم ملت انقلابی و هنردوست ایران، خیر فراوان و رحمت بی کران را در پناه قرآن و اهل بیت پیامبر آخرالزمان و هدایت‌گری ولی امر مسلمین جهان خواستاریم.

,

باتشکر مجدد و فراوان

,

حقیر ابوالفضل عزیزی

,

فرزند احمد عزیزی»

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه