logo
شنبه 11 مهر 1405 | شنبه 03 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  2. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  3. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  4. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  5. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  6. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  7. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  8. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  9. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  10. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  11. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  12. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  13. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  14. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  15. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  16. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  17. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  18. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  19. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  20. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن

سردار سلیمانی در مراسم اهدای پنجمین جایزه بین المللی باروت خیس

جایزه "باروت خیس" رسواکننده چهره پوشالی زورگویان عالم است

جایزه "باروت خیس" رسواکننده چهره پوشالی زورگویان عالم است
مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج گفت: جایزه باروت خیس رسوا کننده چهره پوشالی زورگویان عالم و همچنین و تقدیر از آزادی خواهان جهان و مبارزان استکبار است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوله بار؛ سردار یعقوب سلیمانی مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج در مراسم اهدای پنجمین جایزه بین المللی باروت خیس که در اردوگاه شهید باکری خرمشهر در حال برگزاری است، گفت: شهادت هنر مردان خداست، هنری آمیخته به اندیشه های ناب محمدی و اصول اصیل علوی، هنری در خدمت مستضعفین جهان و امروز مستضعفین جهان امت واحده هستند.

,  شبکه اطلاع رسانی راه دانا , شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  کوله بار, کوله بار, کوله بار,
 
,
وی با تشکر از حضور سردارغیب پرور رییس سازمان بسیج مستضفعین، سردار علی فضلی فرمانده قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج، سردار یعقوب سلیمانی مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج،روسای اقشار 22 گانه سازمان بسیج مستضفعین، مسئولان لشکری و کشوری و همچنین زائران راهیان نور و خانواده معظم شهدا، افزود: جایزه باروت خیس رسوا کننده چهره پوشالی زورگویان عالم و همچنین و تقدیر از آزادی خواهان جهان و مبارزان استکبار است و جایزه انصار المستضعفین امسال، به شیخ عیسی قاسم رهبرمبارز شیعه بحرین اهدا می گردد.
,
سردار سلیمانی تاکید کرد: باروت خیس به دنبال یک فضای بین الملی است که هنوز ظرفیت دارد  و جا دارد که واقعیت های استکبار را در این جشنواره بیان کرد و آن پلیدی ها و زشتی هایی مستکبران را در این جشنواره ها نمایان کرد.
,
 
,
مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج در پایان خاطر نشان کرد: در خصوص فلسفه باروت خیس باید بگوییم که همانطور که باروت وقتی که خیس می شود خاصیت خودش را از دست می دهد، باروت خیس هم یعنی اینکه سیاستمداران مستکبر که اعلام می کنند که محور فعالیت های سیاسی و اقتصادی در جهان هستند، جشنواره باروت خیس چهره واقعی آنان را نشان می دهد و پیامش این است که سیاستمداران مستکبر بر خلاف وعده ها  ادعاهایشان، بویی از حقوق بشر نبرده اند.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه