logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

واکنش فرماندار به قطع درختان گناباد؛

قطع درختان با هیچ منطقی قابل‌توجه نیست / با متخلفین برخورد جدی می‌شود

قطع درختان با هیچ منطقی قابل‌توجه نیست / با متخلفین برخورد جدی می‌شود
فرماندار گناباد گفت: مردم و برخی از دستگاه‌های اجرایی در اقدامی مشابه در سال جاری به قطع درختان پرداختند اما این اقدام با هیچ منطقی قابل توجیه نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای گناباد، فرماندار گناباد ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران به انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در سال آینده اشاره و گفت: یکی از نقاط ضعف شورای اسلامی عدم اشراف و آگاهی اعضا به حدود اختیارات و وظایف می‌باشد و در این راستا باید دوره‌های آموزشی برای آشنایی اعضای شوراها  با قوانین و مقررات برگزار شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , ندای گناباد, ، فرماندار گناباد ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران به انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در سال آینده اشاره و گفت: یکی از نقاط ضعف شورای اسلامی عدم اشراف و آگاهی اعضا به حدود اختیارات و وظایف می‌باشد و در این راستا باید دوره‌های آموزشی برای آشنایی اعضای شوراها  با قوانین و مقررات برگزار شود.,

محمدعلی نبی پور افزود: عدم آشنایی با قوانین و مقررات یک چالش جدی برای شوراها و دستگاه‌های اجرایی بوده و سبب افزایش انتظارات اجتماعی می‌شود.

,

وی محله گرایی و منطقه‌گرایی را از مهم‌ترین نقاط ضعف شوراهای اسلامی گناباد برشمرد و افزود: این ضعف سبب شده که در مطالبه گری منافع محله و منطقه بر منافع کل شهرستان ارجحیت داده شود ولی سطح بالای سواد اعضای شوراهای شهرهای گناباد، کاخک و بیدخت به نسبت سایر شهرها از نقاط قوت شوراها بوده و سبب عمل کردن بهتر در تحلیل و مباحث مختلف شده است.

,

فرماندار گناباد افزایش نشاط و شور در انتخابات برای افزایش مشارکت مردمی ضروری دانست و افزود: برای انتخابات سال آینده با توجه به حضور دانشجویان در گناباد برنامه‌ریزی‌های برای حضور نمایندگان و حامیان نامزدهای ریاست جمهوری در محیط‌های دانشگاهی انجام‌شده است.

,

نبی پور ادامه داد: با توجه به اینکه فرمانداری وظیفه اجرای انتخابات را دارد تنها می‌تواند بستر برگزاری نشست‌های انتخاباتی را فراهم سازد و باید تشکل‌های مختلف در این حوزه وارد شوند.

,

فرماندار گناباد یکی از مهم‌ترین مشکلاتی که در 6 ماهه نخست سال مردم با آن مواجه بودند را ریزگردها عنوان و افزود: خوشبختانه برای مبارزه با بیابان‌زایی و ریز گردهای گناباد طرح ترسیب کربن گناباد به تصویب رسید و در تابستان امسال استانداری مبلغ 5 میلیارد ریال به این موضوع اختصاص داد و خوشبختانه مبلغ خوبی نیز آن واگذار شد.

,

وی مشارکت مردم در حفظ و نگهداری منابع طبیعی را مهم دانست و خاطرنشان کرد: با سرمایه‌گذاری دولت در حوزه منابع طبیعی بدون مشارکت مردمی مشکلات این حوزه برطرف نمی‌شود.

,

نبی به قطع 30 اصله درخت در کوچه‌باغ‌های کوی شرقی گناباد اشاره و افزود: در یک اقدامی از سوی مردم حدود 30 اصله درخت برای بهسازی جوی آب و دیوارکشی قطع شد که در این خصوص به جهاد کشاورزی و میراث فرهنگی دستور داده شد که این موضوع را پیگیری کنند و با حمایت دادستان عمومی و انقلاب گناباد در صورت ادامه این‌گونه اقدامات با متخلفین برخورد جدی می‌شود.

,

وی ادامه داد: همچنین برخی از دستگاه‌های اجرایی نیز در اقدامی مشابه به قطع درختان پرداختند اما با هیچ منطقی قطع درختان قابل توجیه نیست.

,

فرآیند اجرایی انتخابات شورای اسلامی شهری و روستایی از 25 اسفندماه آغاز می‌شود و ثبت‌نام از نامزدهای این انتخابات از 30 اسفندماه سال 1395 تا 6 فروردین‌ماه 1396 انجام می‌شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه