logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نی ریز خبرداد؛

کارگردان نی ریزی برگزیده جشنواره ملی فیلم کوتاه

کارگردان نی ریزی برگزیده جشنواره ملی فیلم کوتاه
هنرمند و کارگردان نی ریزی موفق به کسب مقام نخست جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات در اصفهان شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض نی ریز؛ مهران هادی هنرمند و کارگردان مطرح نی ریزی موفق شد در جشنواره فیلم کوتاه اصفهان به مقام نخست دست یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض نی ریز,

فاطمه قرایی سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نی ریز در گفتگو با خبرنگار نبض نی ریز گفت: مهران هادی نفر اول ششمین دوره جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات اصفهان شناخته شد.

,

وی ادامه داد: فیلم کوتاه «کیمیای محبت» ساخته مهران هادی در ششمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات اصفهان، در بخش «هر شهروند یک فیلم کوتاه» بعنوان فیلم اول این جشنواره ملی معرفی شد.
قرایی افزود: این جشنواره ملّی که در راستای گسترش هرچه بیشتر فرهنگ احسان و نیکوکاری و سنّت خیراندیشی و نوع دوستی در میـان مردم به ویژه جوانان با هدف کشف استعداد های ناب فیلمسازان جوان و در قالب فیلمهای کوتاه برگزار می شود.

,
,

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نی ریز بیان کرد: در ششمین سال اجرای این جشنواره، از بین تعداد هزار اثرارسالی هیات داوران 75 اثر را قابل ارائه در بخش مسابقه معرفی کرد و در نهایت آثار برگزیده این بخش توسط آراء مردمی انتخاب شدند.

,

گفتنی است در آیین پایانی این جشنواره که در شهر اصفهان برگزار شد هنرمند پرتلاش نی ریز توانست مقام اول این جشنواره را از آن خود کند.

,

شایان ذکر است: امین علی پور و محمد حیدری نیز که در ساخت این فیلم همکاری کرده بودند با دریافت لوح سپاس و یادمان جشنواره مورد تجلیل قرار گرفتند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه