اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

بخشدار مرکزی بستان آباد:

کمک۲۲۰ میلیارد ریالی به دهیاری های بستان آباد

کمک۲۲۰ میلیارد ریالی به دهیاری های بستان آباد
بخشدار مرکزی بستان آباد ازکمک ۲۲۰ میلیارد ریالی دولت به دهیاری های بستان آباد خبر داد و افزود: پایین بودن سطح درآمد و بهره وری پایین در بخش تولید در روستاها از مشکلات روستائیان است و دهیاران باید برای حل این مشکل با جدیت وارد میدان عمل شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از دیار شهریار حسن سامع نسایح در جلسه بررسی مشکلات و مسائل روستای سقین سرا از افزایش سه برابری کمک های دولت یازدهم به دهیاریهای این شهرستان خبر داد و گفت : از سال ۹۲تاکنون دولت  به دهیاری های بستان آباد ، بیش از ۲۲۰ میلیارد ریال کمک کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار شهریار ,
در این جلسه که فرماندار و نماینده مردم بستان آباد در مجلس شورای اسلامی و روسای ادارات شهرستان نیز حضور داشتند ، سامع نصایح با اشاره به این که روستای سقین سرا به عنوان روستای پایلوت اقتصاد مقاومتی در آذربایجان شرقی انتخاب گردیده است گفت : این روستا از قطب های تولید درب و پنجره فلزی ، درب های ام دی اف ، مبلمان شهری ، تانکرهای آبی و نفتی و … بوده و روزانه ۵۰۰ عدد ادوات کشاورزی در سقین سرا تولید و به سراسر کشور فروخته می شود.
بخشدار بستان آباد گفت : سقین سرا جزو روستاهای نمونه در کشور بوده ،به طوری که آمار بیکاری در این روستا صفر می باشد و کارگران از شهرستان های مختلف در کارگاه های این روستا مشغول به کار می باشد.
وی اضافه کرد : از سال ۹۲ تا نه ماهه اول سال جاری دولت تدبیر و امید بیش از شش میلیارد و ۸۷۹ میلیون ریال به دهیاری  سقین سرا اختصاص داده است.
سامع نصایح به نبود اینترنت پر سرعت در بسیاری از روستاهای بستان آباد  اشاره کرد و افزود : با پی گیری های به عمل آمده تا پایان خرداد ماه سال آینده تعدادی از روستاهای پرجمعیت شهرستان از خدمات اینترنت پر سرعت استفاده خواهند کرد.
,
,
,
,
وی در بخش دیگری از صحبت های خود از عدم همکاری بانک مسکن در ارائه تسهیلات به نوسازی بافت های روستایی انتقاد کرد و گفت : متاسفانه بوروکراسی حاکم بر سیستم بانکی و مساله ضمانت بانکی ، روستائیان را آزرده خاطر کرده است.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه