اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

در جشن گلریزان کیش صورت گرفت؛

جمع آوری هزینه آزادی 11 زندانی با 254 میلیون تومان کمک کیشوندان

جمع آوری هزینه آزادی 11 زندانی با 254 میلیون تومان کمک کیشوندان
جمع آوری 254 میلیون تومان کمک از سوی کیشوندان در جشن گلریزان کیش زمینه ساز آزادی 11 زندانی جرائم غیرعمد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کیش پرس، در جشن گلریزان جزیره کیش که شب گذشته در مرکز همایش بین المللی کیش با حضور رئیس ستاد دیه کشور، نماینده ستاد دیه استان هرمزگان، معاون اقتصادی و معاون فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه ازاد کیش و جمعی از تجار، سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی جزیره کیش برگزار شد با جمع آوری مبلغ 254 میلیون تومان زمینه آزادی 11 زندانی جرائم غیر عمد را فراهم آورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کیش پرس,

این طرح با عنوان طرح از بهار انقلاب تا بهار طبیعت، با همکاری ستاد دیه کشور و سازمان منطقه آزاد کیش و استقبال مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد.

,

حاضران در این مراسم با اهداء کمک های نقدی توانستند زمینه ساز آزادی تعدادی از زندانیان دیه، مهریه و نفقه و محکومیت های مالی باشند که به عنوان زندانیان جرائم غیر عمد نامیده می شوند باشد.

,

به گفته رئیس ستاد دیه کشور 2300 بدهکار مهریه، 7500 بدهکار مالی هم اکنون در زندان به سر می برند و چشم انتظار کمک های مردمی و خیرین هستند تا بتوانند با پرداخت جرائم به خانواده بازگردند.

,

گفتنی در سال 95، 5 تن از زندانیان جرائم غیر عمد ساکن جزیره کیش با کمک های ستاد دیه آزاد شده اند و هم اکنون نیز 5 نفر دیگر از زندانیان جرائم غیرعمد ساکن جزیره کیش در زندان به سر می برند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه