logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

مرحوم آیت الله بهجت فومنی(ره) ؛

تنها همین دوستی‌ها و دشمنی‌ها برای انسان می‌ماند

تنها همین دوستی‌ها و دشمنی‌ها برای انسان می‌ماند
آیت الله بهجت(ره) در کتاب در محضر بهجت، جلد سوم، صفحه ۱۲۰ می گوید: تنها همین دوستی‌ها و دشمنی‌ها برای انسان می‌ماند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهجت نیوز؛ زندگی دنیوی ارزش بدی کردن به کسی را ندارد و تنها چیزی که از آدمی به جا می ماند اعمال خوب یا بد او می باشد آیت الله بهجت(ره) در کتاب در محضر بهجت، جلد سوم، صفحه ۱۲۰ در این رابطه می گوید:تنها همین دوستی‌ها و دشمنی‌ها برای انسان می‌ماند و انسان غیر از دوستی و دشمنی هیچ ندارد، و نمی‌تواند بگوید: از دوست و دشمن داشتن هم عاجزم، منتهی باید عینک بگذارد و دقت کند و ببیند که چه کسی و چه کار و چه خُلق و چه عقیده‌ای را دوست، و چه چیز و چه کسی را دشمن بدارد؛ زیرا همین دوستی‌ها و دشمنی‌ها برای انسان می‌ماند، وگرنه هر عملی شروط بسیار دارد که معلوم نیست از عهده‌ی آنها برآییم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, در محضر بهجت، جلد سوم, ، صفحه , ۱۲۰ در این رابطه می گوید:تنها همین دوستی‌ها و دشمنی‌ها برای انسان می‌ماند و , ‌, ‌, ‌, ‌, ‌, ‌,

میرزای قمی رحمه‌الله‌ می‌فرموده است: «اگر برای نمازهایی که می‌خوانیم، خدا ما را عقاب نکند، خیلی باید شاکر باشیم».

, ‌, ‌, ‌, ‌,

عبادات، شروط زیادی دارد که معلوم نیست بتوانیم آنها را رعایت کنیم و از عهده‌ی آنها برآییم، اما دوستی و دشمنی شرطی ندارد، و دوست خدا و دوست دوستِ خدا شدن به اندک چیزی حاصل می‌شود و آسان است.

, ‌, ‌,

این روایت که در کتاب ینابیع‌الموده هم شاید باشد، در بالای ایوان طلای حضرت امیر علیه‌السلام از زمان‌های بسیار دور نوشته شده است که: «قالَ رَسوُلُ الله‌ صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم لَوِ اجْتَمَعَ الناسُ عَلی حُب عَلِی ابْنِ أَبی طالِبٍ، لَما خَلَقَ الله‌ النارَ؛ رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم فرمود: اگر همه‌ی مردم بر محبت علی‌بن‌ابی‌طالب گِرد می‌آمدند، هرگز خداوند آتش جهنم را نمی‌آفرید».١

, ‌, ‌, قالَ رَسوُلُ الله‌ صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم لَوِ اجْتَمَعَ الناسُ عَلی حُب عَلِی ابْنِ أَبی طالِبٍ، لَما خَلَقَ الله‌ النارَ, ‌, ‌, ‌, ‌, ‌, ‌, ‌, ‌, ‌, ‌, ‌, ‌, ‌, ١,

ولی ما قدردان اهل‌بیت علیهم‌السلام نیستیم، مثل کسانی است که گنجی در خانه دارند، ولی گویا ندارند و از آن غافل محض‌اند! بلکه کار و حال ما بدتر از آنهاست. گویا مانند کسانی که به امامت اعتقاد ندارند، ما نیز امیرالمؤمنین علیه‌السلام نداریم و مانند آنها زندگی می‌کنیم که آن حضرت را ندارند. با اینکه قرآن را در یک دست و عترت را در دست دیگر داریم، ولی گویا دستمان خالی است و هیچ نداریم و سنگینی آنها را احساس نمی‌کنیم. گویا چیزی در اختیار ما نیست!

, ‌, ‌, ‌, ‌, ‌,

از مرحوم حاج شیخ عبدالکریم حائری نقل شده که فرمود: «سنی‌ها عترت را ضایع کرده‌اند، و شیعه‌ها قرآن را»، ولی بنده به گمانم اگر کسی یکی از این دو را ضایع کند، دیگری را هم ضایع خواهد کرد، و هر دو با هم وحدت دارند. انسان باید یا لجوج و معاند باشد و یا جاهل که نفهمد علی و اولادش علیهم‌السلام در صف عادلین و متّقین و صادقین‌اند، و دشمنان آنها در صف فاسقین و فاجرین.

, ‌, ‌, ‌, ‌, ‌,

به خدا پناه می‌بریم از اینکه در زمره‌ی فاسقین و ناصبین باشیم، نه در گروه متّقین!

, ‌, ‌,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه