به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از شاخص، علی اکبر متقی فرد رییس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین پیش از ظهر امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار محصولات کشاورزی استان اظهار کرد: از این میزان میوه توزیع شده ۸۸۴ تن پرتغال و ۴۴۰ سیب با قیمت مصوب توزیع شده است .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , شاخص،, علی اکبر متقی فرد رییس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین پیش از ظهر امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار محصولات کشاورزی استان اظهار کرد: از این میزان میوه توزیع شده ۸۸۴ تن پرتغال و ۴۴۰ سیب با قیمت مصوب توزیع شده است .,وی در ادامه با اشاره به این نکته که به منظور رفاه حال مردم استان توزیع سیب و پرتغال طرح تنظیم بازار تا ۱۵ فروردین ماه انجام خواهد شد گفت: در طرح توزیع میوه شب عید ۷۴ غرفه د رسطح استان وظیفه توزیع میوه را برعهده داشتند.
,رییس سازمان جهادکشاورزی استان افزود: با هماهنگی انجام شده سیب به قیمت ۳۵۰۰۰ ریال و پرتغال به قیمت ۳۹۰۰۰ ریال توزیع شده است.
,متقی فرد درپایان بر لزوم اهمیت نظارت و بازرسی بر مراکز توزیع میوه شب عید بصورت مستمر تاکید کرد .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه