اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

نوباوه در گفت و گو با دانا خبر داد

بودجه وام ازدواج به حداقل رسیده/جلسات نمایندگان با نوبخت برای تامین اعتبار در زمینه مسائل فرهنگی

بودجه وام ازدواج به حداقل رسیده/جلسات نمایندگان با نوبخت برای تامین اعتبار در زمینه مسائل فرهنگی
نوباوه با انتقاد از دولت در کم توجهی به مقوله فرهنگی کشور گفت: متاسفانه نگاه دولت یازدهم بر بودجه سال 93 به مقوله فرهنگ بسیار بسیار ضعیف بود و خود رئیس جمهور هم این موضوع را پذیرفته است.
[

بیژن نوباوه عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی دانا، با انتقاد از کم توجهی دولت به مسائل و مشکلات جوانان اظهار داشت: متاسفانه تشکیل وزارت ورزش و جوانان و ادغام این دو سازمان نه تنها نتوانست مشکلی از جوانان را حل کند و حتی بدتر از گذشته که سازمان جوانان مستقل بود مسائل این حوزه مغفول مانده و از سویی دیگر به مساله وام ازدواج هم اصلا توجه نمی شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی گفت: درگذشته ازطریق صندوق مهر امام رضا (ع) حتی با وجود مشکلاتی هم که در آن زمان وجود داشت حداقل وام ازدواج را دولت پرداخت می کرد، ولی در دولت یازدهم بودجه ای که در سال 93 برای مساله وام ازدواج تعیین کرده اند به حداقل رسیده و بانک ها با شرایط سخت به این مساله نگاه می کنند که این باعث به وجود آمدن مشکلات جدی شده است.

,

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه اهمیت به مسائل و مشکلات جوانان یکی از بحث های پایه ای و زیربنایی دیگر مسائل فرهنگی جامعه است؛ گفت: وقتی ما صحبت از سبک زندگی، اصلاح شیوه زندگی، مبارزه فرهنگی یا تهاجمات فرهنگی می کنیم همه اینها در گرو سامان دادن به وضعیت جوانان می باشد، در حالی که زیباتر، شرعی تر و علمی تر از همه اینها آسان کردن ازدواج برای جوانان می باشد.

, نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه اهمیت به مسائل و مشکلات جوانان یکی از بحث های پایه ای و زیربنایی دیگر مسائل فرهنگی جامعه است؛ گفت: وقتی ما صحبت از سبک زندگی، اصلاح شیوه زندگی، مبارزه فرهنگی یا تهاجمات فرهنگی می کنیم همه اینها در گرو سامان دادن به وضعیت جوانان می باشد، در حالی که زیباتر، شرعی تر و علمی تر از همه اینها آسان کردن ازدواج برای جوانان می باشد.,

وی ادامه داد: حل مشکلات فرهنگی کشور در گرو حل مشکلات جوانان است، وقتی مسائل فرهنگی و معیشیتی جامعه جوان برای ازدواج حل شود خود به خود جامعه دربرابر خیلی از مشکلات  واکسینه می‌شود، بحث اینجا میزان مبلغ وام ازدواج 5میلیون یا 10میلیون نیست، این هزینه ای است که در مقابل مواد مخدر فساد و فحشا و مسائل دیگر اجتماعی می ایستد نگاه دولت نباید صرفا ازدواج باشد چون ازدواج یک امر پایه ای است.

, وی ادامه داد: حل مشکلات فرهنگی کشور در گرو حل مشکلات جوانان است، وقتی مسائل فرهنگی و معیشیتی جامعه جوان برای ازدواج حل شود خود به خود جامعه دربرابر خیلی از مشکلات  واکسینه می‌شود، بحث اینجا میزان مبلغ وام ازدواج 5میلیون یا 10میلیون نیست، این هزینه ای است که در مقابل مواد مخدر فساد و فحشا و مسائل دیگر اجتماعی می ایستد نگاه دولت نباید صرفا ازدواج باشد چون ازدواج یک امر پایه ای است.,

نوباوه با انتقاد از دولت در کم توجهی به مقوله فرهنگی کشور گفت: متاسفانه نگاه دولت یازدهم بر بودجه سال 93 به مقوله فرهنگ بسیار بسیار ضعیف بود و خود رئیس جمهور هم این موضوع را پذیرفته است.

, نوباوه با انتقاد از دولت در کم توجهی به مقوله فرهنگی کشور گفت: متاسفانه نگاه دولت یازدهم بر بودجه سال 93 به مقوله فرهنگ بسیار بسیار ضعیف بود و خود رئیس جمهور هم این موضوع را پذیرفته است.,

وی افزود: جلساتی را با معاون برنامه ریزی رئیس جمهور داشته ایم که در این جلسات آقای نوبخت پذیرفته اند که در این زمینه کارهای زیادی انجام نشده و قول های داده اند تا با تامین اعتبار بعضی از این مشکلات را که مربوط به کمبود ها در زمینه تامین اعتبار است حل شود.

, وی افزود: جلساتی را با معاون برنامه ریزی رئیس جمهور داشته ایم که در این جلسات آقای نوبخت پذیرفته اند که در این زمینه کارهای زیادی انجام نشده و قول های داده اند تا با تامین اعتبار بعضی از این مشکلات را که مربوط به کمبود ها در زمینه تامین اعتبار است حل شود.,

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با انتقاد از نظام بانکی کشور گفت: نظام بانکی ما یک نظام بانکی کاملا ناسالم است به صورتی که همه دولت های قبلی از آن رنج برده و می برند و بیشتر از اینکه بانک باشند یک بنگاه اقتصادی هستند و با پول مردم خرید می کنند بنگاه اقتصادی درست می کنند مستقلات درست می کنند و با فروش آنها در کشور تورم ایجاد می کنند و رقم های بهره را اعلام می کنند که در هیچ کجای دنیا این شکلی نیست.

,

وی در پایان گفت: اگر بانک ها وظایف خود را به درستی انجام دهند آیا بخشی از آن صرف وام ازدواج نباید بشود؟ در نتیجه نظام مریض بانکی ما دست دولت را هم بسته است.

, وی در پایان گفت: اگر بانک ها وظایف خود را به درستی انجام دهند آیا بخشی از آن صرف وام ازدواج نباید بشود؟ در نتیجه نظام مریض بانکی ما دست دولت را هم بسته است.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه