اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

باد و باران در راه است

باد و باران در راه است
مدیر پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور نسبت به رگبار باران، وزش باد و در برخی مناطق رعد و برق طی سه روز آینده هشدار داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، احد وظیفه در گفت‌وگو با ایسنا افزود: بر اساس نقشه‌های پیش یابی هواشناسی در سه روز آینده در شمال غرب و سواحل دریای خزر رگبار باران، وزش باد و در برخی مناطق رعد و برق پیش بینی می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی با بیان این ‌که بیشترین میزان بارش دوشنبه در استان گیلان خواهد بود، گفت: روزهای دوشنبه و سه شنبه کاهش نسبی دما در سواحل جنوبی دریای خزر رخ خواهد داد و در این مدت دریا مواج خواهد بود.

مدیر پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از افزایش ابر و بارش پراکنده طی سه روز آینده در برخی مناطق جنوب شرق خبر داد و گفت: در سه روز آینده در بعضی ساعات وزش باد شدید در شرق برخی مناطق جنوب غرب باد و گرد و خاک و کاهش دید افقی دور از انتظار نیست.

وی به وضعیت جوی هوای تهران نیز اشاره کرد و به ایسنا گفت: بر این اساس آسمان تهران در روز سه شنبه کمی ابری در پاره‌ای نقاط وزش باد در بعداز ظهر رشد ابر در ارتفاعات پیش‌بینی شده است که حداقل و حداکثر دما در این روز به 25 و 38 درجه سانتیگراد بالای صفر می‌رسد. همچنین آسمان پایتخت در روز چهارشنبه کمی ابری در پاره‌ای نقاط وزش باد در بعد از ظهر افزایش ابر در ارتفاعات بارش پراکنده، خواهد داشت که حداقل و حداکثر دما در این روز به 25 و 37 درجه سانتیگراد بالای صفر خواهد رسید. 

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه