logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

کارشناس مسائل سیاسی گفت:

روز 12 فروردین ماه 58 پایه‌های نظام اسلامی مستحکم شد/ مردم به شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی رای آری دادند

روز 12 فروردین ماه 58 پایه‌های نظام اسلامی مستحکم شد/ مردم به شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی رای آری دادند
کارشناس مسائل سیاسی گفت: پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، به دعوت امام خمینی همه‌پرسی در روزهای ۱۰ و ۱۱ فروردین ۱۳۵۸ در سراسر ایران برگزار شد و ۹۸٫۲ واجدین شرکت در همه‌پرسی با دادن رای «آری»، با برقراری حکومت جمهوری اسلامی موافقت کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا احمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی پیرغار گفت:ملت آزاده و فهیم ایران اسلامی در 12 فروردین ماه سال 1358 با رای قاطع خود به نظام جمهوری اسلامی، انقلاب خود را تثبیت کردند و بر نوع حکومتی که مورد اتفاق ملت ایران بود مهر تایید زدند.

وی ادامه داد: در روز 12 فروردین ماه 58 پایه‌های نظام اسلامی مستحکم شد و سند استکبارستیزی ملت ولایتمدار ایران زمین به دست خودشان به امضا رسید.

وی اظهار کرد: در این روز تاریخی با انجام همه پرسی و با اکثریت قاطع، مردم به حکومت 2500 ساله شاهنشاهی خاتمه و به شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی رای آری دادند.

وی بیان کرد: رای آری ملت ایران در روز 12 فروردین سال 1358 به نظام اسلامی، باعث شد تا زحمات و تلاش های چندین ساله امام راحل و مردم ایران در شکل گیری انقلاب اسلامی به سرانجام برسد و در این روز تاریخی ملت ایران نشان دادند که خواهان حاکمیت ارزش های اسلامی در جامعه و رفع سلطه استکبار برای رسیدن به استقلال کشور هستند.

وی اضافه کرد: در کمتر از 2 ماه از پیروزی انقلاب انتخابات برگزار و مردم ماهیت نظام را با آرای خود تثبت کردند و چنین حادثه ای در هیچ یک از دیگر انقلاب های جهان اتفاق نیفتاد.

وی همچنین گفت: امسال 2 مسئله مهم را پیش رو داریم که یکی از آنها براساس فرمایشات مقام معظم رهبری مسائل معیشتی و اقتصادی  مردم و دیگری انتخابات است.

وی در خصوص برگزاری تبلیغات توسط نامزدهای شوراهای اسلامی گفت:نامزدهای انتخاباتی باید به همدیگر احترام بگذارند و به شیوه‌ای سالم باهم رقابت کنند و از تخریب هم در فضای مجازی بپرهیزند و قدردان خون شهدای این انقلاب بوده و با هدف خدمت به مردم وارد میدان شوند.

انتهای پیام/590پ
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی پیرغار, پایگاه خبری تحلیلی پیرغار, . ,
,
, .,
,
, . ,
,
, .,
,
, .,
,
, . ,
,
, .,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه