logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

توقعات استانداری مرکزی از فرماندار جدید اراک

توقعات استانداری مرکزی از فرماندار جدید اراک
معاون سیاسی امنیتی استاندار ی مرکزی قانون گرائی ،سلامت کاری و اداری، پاک دستی، تکریم ارباب رجوع و پاسخگوئی را توقعات استانداری از فرماندار جدید دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از دیار آفتاب,شکرالله حسن بیگی دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه فرماندار اراک اظهار داشت:فرمانداری عالی ترین مرجع تصمیم سازی در استان است و فرماندار باید با استفاده از ظرفیت های موجود در صدد توسعه شهر برآید و در این زمینه به تصمیم های کارشناسی شده تکیه کند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, دیار آفتاب,

معاون سیاسی استاندار با تاکید بر حفظ و ارتقای سلامت اداری و اقتصادی افزود:این موضوع از مسائل مهمی است که دولت یازدهم به آن توجه خاص دارد و مدیران دولتی باید در راستای این مهم گام بردارند.

,

حسن بیگی خاطر نشان کرد:یک مدیر در دولت اعتدال باید پاکدستی و دوری از تصمیمات عجولانه و احساسی و غیر کارشناسی را سرلوحه کارخود قرار دهد.

,

وی برجذب سرمایه گذار در استان تاکید کرد و افزود:مدیران دولتی باید شرایط و زیرساخت های لازم را برای سرمایه گذاران در کوتاهترین زمان فراهم کنند و به عبارتی فرش قرمز برای این افراد پهن کنند.

,

بنا بر این گزارش در این مراسم طی حکمی حسین بختیاری به سمت سرپرست فرمانداری اراک منصوب  و مسلم پور قاسمیان تودیع شد.

,

, ,

 

,

به گفته معاون سیاسی امنیتی استانداری مرکزی قرار است تا چند روز آینده پور قاسمیان به عنوان یکی از سمت های اداری استانداری مشغول به خدمت شود.

,

گفتنی است در متن حکم استاندار مرکزی برای انتصاب سرپرست فرمانداری اراک آمده است:با توجه به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان اراک منصوب می شوید.
همچنین بیان شده است:امید است با اتکال به ایزد منان و تحت توجهات حضرت ولی عصر (عج) و با الهام از فرامین مقام معظم رهبری    (مدظله العالی) در تحقق آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و در پیشبرد اهداف دولت تدبیر و امید با استفاده از تمام ظرفیت های مادی و معنوی، دقت در حفظ بیت المال و رعایت حقوق مردم به عنوان ولی نعمتان نظام در ارائه خدمات خالصانه و صادقانه موفق و موید باشید.

,
,

 

,

, ,

 

,

شایان ذکر است حسین بختیاری در سالهای ۸۰ تا ۸۴ به عنوان فرماندار دولت اصلاحات در اراک فعالیت داشته است.

,

همچنین مدیرکلی بهزیستی استان مرکزی، ریاست بیمارستان امیرکبیر اراک و معاونت اجرایی مرکز بهداشت استان را در سوابق اجرایی خود دارد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه