اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

واکنش رئیس‌جمهور بعدی ایران به نامه روحانی!

واکنش رئیس‌جمهور بعدی ایران به نامه روحانی!
وُژدانن خودت یک نگاه کلی و سَرسَری به مملکت بیانداز، تو می‌خواهی این مملکت را تحویل من بدهی؟؟ خداییش هر چه که نگاه می‌کنم، دیوان ایران باستان هم انقدر خرابکاری نکردند که کابینه تو در این چهار سال کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، رئیس‌جمهور بعدی ایران پس از دریافت نامه حسن روحانی(اینجا)، پاسخ وی را در فضای مجازی منتشر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ, اینجا, اینجا,

نامه رئیس‌جمهور بعدی ایران به حسن روحانی بدین شرح است.

رئیس‌جمهور فعلی ایران؛ حسن روحانی،

علیک سلام.

نامهات را خواندم و صلاح دیدم تا قبل از انتخابات و پیدا شدن من، چند نکته را متذکر به تو شوم و چند نکته را هم روشن کنم.

وُژدانن خودت یک نگاه کلی و سَرسَری به مملکت بیانداز، تو می‌خواهی این مملکت را تحویل من بدهی؟؟ خداییش هر چه که نگاه می‌کنم، دیوان ایران باستان هم انقدر خرابکاری نکردند که کابینه تو در این چهار سال کرد.

جنوب و جنوب غربیش که نه هوایی برای نفس کشیدن دارند، نه آب خوردن دارند، نه برق دارند، سیستان را نگاه کن، یا خشکسالی دارند یا سیل زندگی مردم را می‌برد، شمال را نگاه کن، کشاورزها که نمی‌دانند پرتقال را آتش بزنند یا برنج!

یارانه‌های یک‌سری بی‌نوا را که به جای یک‌سری بانوا قطع کردی، چو انداختی که سهام عدالت به عنوان شیرینی بین مردم توزیع خواهد شد، مردم رفتند دیدند تازه به تو بدهکار هم هستند.

آمدی نجومی‌پروری باز کردی، از حلقوم ملت درآوردی دادی به اینها، خوب به جای این کار یک چیز دیگر پرورش می‌دادی چند تا جوان بروند سر کار، مگر پرورشگاه باز کرده بودی؟؟

آب و برق و گاز و مالیات و هر چیزی را که فکر بکنی گران کردی و به رویت هم نیاوردی، آخر ما بیاییم بگوییم حسن چه کار کرد؟ یا باید بگوییم حسن چه کار نکرد؟؟

نه خودت از روی وُژدان قضاوت کن، تو داری مملکت را تحویل می‌دهی یا فرار می‌کنی؟ فکر آخر و عاقبت خودت هم باش حسن!

خدا وکیلی، من با این تورم وحشی چه کار کنم؟؟ به جای خاله‌بازی با آمریکا و در به در مانده‌ها، می‌آمدی این وحشی را رام می‌کردی، ذخیره آخرتت بود.

حسن! من می‌آیم، وقتی هم که آمدم مرا می‌شناسی.

حسن جان لااقل چهار تا کار خیر می‌کردی، از تو خاطره خوش باقی می‌ماند.

البته خاطره خوش این نیست که دم انتخابات مثل میگ‌میگ بروی این استان و آن استان و هی پروژه افتتاح شده افتتاح کنی و این بازنشسته‌های بیچاره را خون به جگر کنی.

تازه حالا که از سوراخ و سمبۀ هر چیزی سر درمی‌آوری، لطفاً در یک کاغذ، تمامی جاسازها و سوراخ سمبه‌های دفترت را بنویس و همانجا بگذار که من بعداً به مشکل بر نخورم، کلید را هم با خودت ببر که من کلیدساز می‌آورم و کلا قفل‌های کاخ را عوض می‌کنم.

حالا که داری می‌روی یک کمی تندتر برو، چیزی هم جا نگذار.

تا 29 اردیبهشت خداحافظ.

رئیس دولت دوازدهم، بعد از روحانی
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه