اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

طرفداران دکتر جلیلی و یک تناقض

طرفداران دکتر جلیلی و یک تناقض
تا جایی که به یاد دارم پس از آنکه احمدی نژاد در اواخر کار از جریان انقلابی زاویه گرفت طرفداران انقلابی اما سرخورده وی سعید جلیلی را ادامه دهنده گفتمان سوم تیر یافتند و پشت سر او جمع شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس ، مهدی دلبند - تا جایی که به یاد دارم پس از آنکه احمدی نژاد در اواخر کار از جریان انقلابی زاویه گرفت طرفداران انقلابی اما سرخورده وی سعید جلیلی را ادامه دهنده گفتمان سوم تیر یافتند و پشت سر او جمع شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

 

,

امروز دوستان عزیز انقلابی ام با یک سؤال بی پاسخ مواجه اند. در سال های 84 و 88 اینها محکم از دولت های نهم و دهم حمایت کردند. امروز اصلی ترین وزرا و مسئولان دولت احمدی نژاد که از او بریدند در جمنا هستند. حتی آقای مهدی محمدی هم که عضو تیم هسته ای جلیلی بود. امثال فتاح و دستجردی و حاجی بابایی به همان دلایل شما از احمدی نژاد بریدند و شما نیز از همان دولتهایی حمایت می کردید که اینها وزرایش بودند.

,

 

,

حال چگونه آن همه حمایت خود را نقض می کنید و به جمنا می تازید. در حالی که خود نیز می دانید اصلی ترین خواسته همه دلسوزان نظام وحدت حداکثری و دفع حداقلی است. حال که پس از سال ها بارقه های وحدت نیروهای انقلاب در حال تابیدن است چرا خود را نقض می کنید.

,

 

,

مگر در همه ادوار گذشته انتخابات مجلس و ریاست جمهوری ما و شما جوانان انقلابی آرزویمان وحدت نبود. آقای دکتر جلیلی خود جزو سرمایه های نظام است. محبوب قلوب همه ماست. اما آیا رمز عبور از گردنه سخت و نفس گیر غربگرایان و لیبرالها دست در دست هم دادن نیست؟

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه