اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

با حضور وزیر راه:

عملیات ریل گذاری محور های راه آهن میانه- بستان آباد- تبریز آغازشد+تصاویر

عملیات ریل گذاری محور های راه آهن میانه- بستان آباد- تبریز آغازشد+تصاویر
طی سفر وزیر راه به آذربایجان شرقی عملیات ریل گذاری واجرای روسازی محور راه آهن میانه، بستان آباد در مسیری به طول ۱۳۳ کیلومترآغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از میانا، طی امروز جمعه ۱۸ فروردین ماه وارد تبریز ‌شد و براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ساعت ۱۱ در میانه  یافت و از پروژه‌های کلان بازدید کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میانا,

در این سفر مقرر شده بود که علاوه بر آغاز ریل‌گذاری خط آهن میانه-تبریز  از پروژه‌احداث جاده‌ی میاندوآب-میانه-خلحال و طرح احداث اتوبان ۴ بانده‌ میانه به سمت اردبیل بازدید بعمل آید که به دلیل فشرده بودن برنامه هااین امکان میسر نشد و نهایت با حضور عباس آخوندی ه عملیات ریل گذاری یکی از بزرگترین پروژه های راه آهنی کشور در مسیر میانه به تبریز آغاز شد.

,

در این مراسم کاهش زمان حرکت قطارهای مسافربری و باری از مرکز آذربایجان شرقی، مناطق مرزی با ترکیه به میزان چهار ساعت، کاهش زمان سیر قطارهای باری (داخلی و ترانزیت) به سمت کشور ترکیه و جمهوری خودمختار نخجوان به میزان۵ ساعت، افزایش ظرفیت محور راه آهن تهران به طرف ترکیه  و افزایش جذابیت شاخه جنوبی کریدور راه آهنهای آسیایی، بهبود ترابری در منطقه و افزایش ایمنی مسافران، کاهش مصرف سوخت و آلودگی های زیست محیطی، تسریع در توسعه اقتصادی و اجتماعی و گردشگری استان و مناطق مرزی با کشور ترکیه ،نخجوان و ارمنستان و آذربایجان از جمله مزایای این طرح اعلام شده است.

,

وزیر راه وشهرسازی:عباس آخوندی در مراسم آغاز عملیات ریل گذاری و اجرای روسازی محور راه آهن میانه- بستان آباد- تبریز ضمن ابراز خرسندی اظهار کرد: خوشحالم که عملیات ریل گذاری میانه – تبریز آغاز و مقدمات این طرح فراهم شده است.

,

آخوندی ادامه داد: حدود ۲۰ کیلومتر از اقدامات ریل گذاری، تراورس، تناژدیل و بالانس تامین شده و امروز شاهد شروع اجرای عملیات این طرح هستیم.

,

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: امیدواریم در هفته دولت راه آهن بستان آباد مورد بهره برداری قرار گیرد

,

لازم به ذکر است  طول مسیر این  ریل گذاری این طرح با احتساب ایستگاه ۱۵۸ کیلومتر است.

,

 

,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

 

,

, ,

 

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه