logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

صبح امروز انجام شد؛

برگزاری جلسه برنامه ریزی و هماهنگی مراسم معنوی اعتکاف در سراوان

برگزاری جلسه برنامه ریزی و هماهنگی مراسم معنوی اعتکاف در سراوان
جلسه برنامه ریزی و هماهنگی مراسم معنوی اعتکاف صبح امروز در مسجد جامع علی ابن ابیطالب (ع) سراوان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شستون، این جلسه با حضور امام جمعه شهرستان، شهردار، مدیر جهاد کشاورزی، معاون سیاسی و امنیتی فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستان در راستای هرچه با شکوه تر شدن مراسم معنوی و پرفیض اعتکاف در مسجد جامع علی ابن ابیطالب (ع) شهرستان برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین دهقان امام جمعه شهرستان سراوان ضمن تقدیر و تشکر از ادارات، ارگان ها و نهاد هایی در سنوات گذشته در برگزاری سنت حسنه اعتکاف کمک کردند، گفت: با توجه به قرار گرفتن در سال روز ولادت اولین اختر تابناک ولایت و امامت امام علی(ع) ، همچنین نزدیک شدن به ایام البیض و ضرروت برگزاری سنت مراسم پرفیض اعتکاف، این مراسم با برنامه ریزی مناسب، فضا سازی فرهنگی و همکاری نهاد ها و ارگان ها در مسجد جامع علی ابن ابیطالب(ع) برگزار می شود.
وی در ادامه به خودسازی در این ایام اشاره کرد و ادامه داد: اعتکاف به معنای خلوت کردن با یگانه معبود هستی در مکان های مقدس و یک امر معنوی و تربیتی است که اگر آداب و شرایت آن رعایت و به نحو احسن انجام شود، آثار مطلوبی را در فرد ایجاد می کند.
امام جمعه شهرستان سراوان مسجد الحرام، مسجد النبی و مسجد کوفه را بهترین مکان ها برای برگزاری مراسم معنوی اعتکاف دانست و افزود: ببا توجه به اینکه  مسلمانان استقبال زیادی از این مراسم داشته اند، علاوه بر مساجد جامع مکان های مقدس دیگری نیز برای برگزاری ایام البیض در نظر گرفته می شود.
حجت الاسلام و المسلمین دهقان خاطر نشان کرد: ایام البیض ماه رجب فرصتی است برای توبه و عزم و جدیت در مسیر اطاعت و بندگی خداوند متعال و پایبندی به واجبات و فرایض دین مبین اسلام.
وی همچنین اعتکاف را یک عبادت مستحبی عنوان کرد که فرد معتکف داوطلبانه و برای گریز از لذت گرایی دنیا در امواج بلند خداگرایی شرکت می کند، اظهار داشت: اقامه نماز جماعت، درست خوانی قرآن، نماز، حلقه های معرفت، مراسمات فرهنگی و مذهبی از برنامه های در نظر گرفته شده برای این ایام است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شستون،,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه