logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه اهل سنت کلاله:

«بسیج» و «امنیت» دو نعمت بزرگ برای کشورمان هستند

«بسیج» و «امنیت» دو نعمت بزرگ برای کشورمان هستند
امام جمعه اهل سنت کلاله گفت: امنیت با ارزش ترین و گرانبها ترین چیزی است که در کشور ما وجود دارد، این امنیت هم به هیچ وجه به وجود نمی آید مگر به وسیله بسیج، این قدرت و تفکر بسیج است که باعث امنیت در جامعه می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طوبی گلستان؛ دوست محمد آخوند میرحسنی در گفتگو با خبرنگار ما اظهارکرد: دشمنان در صدد از بین بردن این وحدت هستند که بحمدالله تا کنون موفق به این کار نشده و نخواهند شد، اهل سنت و تشییع با توجه به مشترکات فراوانی که دارند هیچ دلیلی برای اختلاف در فروعیات وجود ندارد، با تمسک به اصول دین خواهیم دید که هیچ اختلافی در بین ما نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طوبی گلستان,

امام جمعه اهل سنت کلاله تاکید کرد: اسلام زمانی به بزرگی و عظمت دست پیدا می کند که ما بتوانیم وحدت خود را بیش از پیش تقویت ببخشیم.

,

وی افزود: الحمدالله امروزه با هوشیاری علمای اهل سنت و تشییع ما توانستیم به اتحاد و همدلی بزرگی دست پیدا کنیم، در حال حاضرهم شاهد این هستیم که هر روز بر بزرگی این وحدت افزوده می شود.

,

میر حسنی ادامه داد: ما شاهد این هستیم که شیعه و سنی در تمام مراسمات ملی مذهبی با هم و در کنار یکدیگر شرکت می کنند، و در بسیاری از اعیاد هم با وجه اشتراکی که دارند باعث همدلی بیشتر میشوند.

,

وی افزود: امنیت با ارزش ترین و گرانبها ترین چیزی است که در کشور ما وجود دارد، این امنیت هم به هیچ وجه به وجود نمی آید مگر به وسیله بسیج، این قدرت و تفکر بسیج است که باعث امنیت در جامعه می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه