logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

خلف وعده آخوندی به متقاضیان مسکن مهر

خلف وعده آخوندی به متقاضیان مسکن مهر
وزیر راه و شهرسازی تابستان گذشته وعده اتمام مسکن مهر را تا پایان سال ۹۵ داد، این در حالی است که واحدهای این طرح هم‌اکنون گرفتار مسائلی از جمله کمبود منابع مالی هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تسنیم، عباس آخوندی نیمه‌های تیرماه سال گذشته از پیشرفت 93 درصدی پروژه‌های مسکن مهر خبر داده و گفته بود: پروژه مسکن مهر تقریبا به اتمام رسیده. چندین بار نیز بر این نکته تاکید کرده‌ام که در پروژه مسکن مهر، بطورکلی، یک میلیون و 900 هزار واحد مسکونی، حتی مرحله نازک کاری آنها نیز به اتمام رسیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی تصریح کرد:‌ آنچه از مسکن مهر باقی‌مانده حدود 300 هزار واحد مسکونی است که از این تعداد، 117 هزار واحد مسکونی از نظر مکان‌یابی مشکلات عمده‌ای دارند و در مراکزی قرار داردند که فاقد متقاضی است.

,

وی خدمات زیربنایی و روبنایی مسکن مهر را دلیل اصلی عدم بهره‌برداری و تکمیل اعلام کرد و افزود:‌ آنچه مشکل اصلی مسکن مهر است عمدتا به خدمات زیربنایی و روبنایی برمی‌گردد و گرنه در ساخت و ساز واحدها مشکلی وجود ندارد و کارها بر اساس برنامه‌ریزی پیش می‌رود.
 

,
,

, ,

حدود یکماه بعد از این اظهارات، مهرآبادی، قائم مقام آخوندی نیز با اشاره به سخنان وزیر راه مبنی بر بسته شدن پرونده مسکن مهر تا پایان 95 گفته بود:  بر اساس برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده و هماهنگی‌ها با دستگاه‌های ذیربط وزارت راه و شهرسازی و همچنین تاکید دولت بر تکمیل پرونده مسکن مهر، به طور قطع این پرونده تا پایان سال 95 بسته خواهد شد. به منظور سرعت بخشیدن به این روند تاکید داریم متقاضیان مسکن مهر به موقع نسبت به تکمیل آورده نقدی‌شان اقدام کنند. 

,

وی با بیان اینکه با پیش‌برد همین روند در ساخت و ساز پروژه‌های مسکن مهر قطعاَ این وعده عملی خواهد شد، گفت: انتظار می‌رود این هدف مهم با همکاری مردم عملیاتی شود و با پرداخت آورده‌ها در تکمیل و تحویل واحدهای‌شان مشارکت داشته باشند.

,

مهرآبادی افزود: وزیر راه و شهرسازی هم بر بسته شدن پرونده مسکن مهر تا پایان سال 95 اهتمام جدی دارد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه