logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

امام جمعه بروجن:

آزادی قلم و بیان حق مسلم مردم و مطبوعات است

آزادی قلم و بیان حق مسلم مردم و مطبوعات است
برخی مطبوعات با دامن زدن به یک سری اختلافات جاده صاف کن دشمنان زخم خورده انقلاب هستند، آزادی قلم نباید ارزشهای دینی مردم را پایمال کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل ازکلار، حجت الاسلام غلامعلی حسین نژادیان در خطبه های این هفته نماز جمعه شهر بروجن با توصیه نمازگزاران به تقوای الهی اظهار داشت: تقویت گروه تکفیری داعش توسط آمریکا، عربستان و قطر باعث شده که بسیاری از مردم عراق و سوریه در ماه مبارک رمضان بی خانمان شوند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, کلار,


حسین نژادیان با بیان این که استکبار جهانی از این گروهک منحرف بهره برداری زیاد می کند تصریح کرد: آنها سعی می کنند افکار عمومی جهان را از بیداری اسلامی منطقه منحرف کنند.

وی گفت: عرضه چهره خشن از مسلمانان، تضعیف جبهه مقاومت در منطقه، تقویت اسلام آمریکایی و تخریب زیر ساخت های کشورهای اسلامی از دیگر اهداف استکبار جهانی است.

خطیب نماز جمعه شهر بروجن بر ضرورت وحدت بین شیعه و سنی و کمک به مردم عراق در حالی که اعلام نیاز کنند، تاکید کرد.

حسین نژادیان در ادامه با اشاره به روز چهاردهم تیر ماه که روز قلم نامگذاری شده گفت: آزادی قلم و  بیان حق مسلم مردم و مطبوعات است.

وی با ابراز تاسف از عملکرد برخی مطبوعات که با دامن زدن به یک سری اختلافات جاده صاف کن دشمنان زخم خورده انقلاب هستند تاکید کرد: آزادی قلم نباید ارزشهای دینی مردم را پایمال کند.

حجت الاسلام حسین نژادیان آزادی قلم و بیان را نعمتی از آثار خون شهیدان دانست و گفت: عده ای به خاطر غرض و یا جهالت دست به نوشتن برخی مطالب می زنند که به صلاح مملکت و اسلام نیست.

وی با اشاره به فرمایشات مقام مظم رهبری افزود: نباید کسانی جهاد و شهادت را تحقیر و باورهای دینی مردم را انکار و مورد تشکیک قرار دهند.

گرامیداشت روز شهرداری، وفات حضرت خدیجه(س) و روز مالیات از دیگر محورهای خطبه های این هفته نماز جمعه شهر بروجن بود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه