به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از به گزارش نخل بیدار، رییس شبکه بهداشت و درمان فراشبند با اشاره به این که مردم این شهرستان، همواره در برنامههای خیرخواهانه و انسان دوستانه حضور دارند، گفت: مردم فراشبند در این اقدام خیرخواهانه، با اهدای بیش از 74 هزار سیسی خون خود، بهترین هدیه را تقدیم بیماران کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به گزارش نخل بیدار, .,

,
, دکتر "مسعود جوکار" افزود: جمعی از کارکنان شبکه بهداشت و درمان فراشبند نیز با هدف گرامیداشت هفته سلامت و نهادینه کردن فرهنگ اهدای خون در جامعه و همچنین فرهنگ ایثار و از خود گذشتگی، اقدام به اهدای خون به نیازمندان کردند.
,او ، اهدای خون را یکی از اقدامات انسان دوستانه مردم فراشبند خواند و گفت: اهدای خون علاوه بر اجر اخروی در ارتقای سطح سلامت اهداکنندگان نیز تأثیر بسزایی دارد.
,دکتر جوکار ادامه داد: این مراسم ارزشمند، به همت سازمان انتقال خون استان فارس و با همکاری شبکه بهداشت و درمان فراشبند برگزار شد و اهداکنندگان، روحیه ایثارگری و نوع دوستی خود را به نمایش گذاشتند.
, .,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه