اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

وزش باد شدید در بیشتر استان های کشور

وزش باد شدید در بیشتر استان های کشور
کارشناس سازمان هواشناسی از وزش باد شدید در بیشتر استان های کشور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از میزان، کارشناس سازمان هواشناسی از وزش باد شدید در بیشتر استان های کشور خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
مرتضی ضرابی در مورد آخرین وضعیت جوی کشور گفت: در جنوب شرق کشور  کانون‌های تولید گرد و خاک فعال است، ضمن اینکه در ساعات بعد از ظهر در برخی مناطق استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان باید منتظر وقوع رگبار و رعد و برق همراه با وزش باد باشیم.

وی گفت: در نیمه شرقی و شمال شرقی کشور مانند خراسان رضوی، ارتفاعات سمنان و خراسان شمالی و گلستان نیز شرایط برای رگبارهای پراکنده و رعد و برق مهیاست.

کارشناس هواشناسی افزود: این پدیده به‌ویژه در ارتفاعات استان سمنان می‌تواند منجر به سیلابی شدن مسیل‌ها شود بنابراین مسافرانی که در جاده‌های کوهستانی قصد عزیمت به شمال کشور دارند از توقف در حاشیه رودخانه‌ها خودداری کنند.

وی با اشاره به روند افزایش دما در کشور گفت: این افزایش دما تا روز دوشنبه ادامه دارد و علاوه بر این شرایط دما در سواحل دریای خزر همراه با وزش بادهای جنوبی خواهد بود بنابراین افراد هنگام ترک جنگل‌ها از خاموش بودن آتش مطمئن شوند.

ضرابی افزود: با وجود وزش باد، خلیج فارس و دریای عمان مواج خواهد بود و در بخش‌هایی ارتفاع موج می‌تواند به دو تا سه متر برسد.

وی گفت: از روز دوشنبه باید منتظر ورود موج جدید بارشی در کشور باشیم.
,
 
,
مرتضی ضرابی در مورد آخرین وضعیت جوی کشور گفت: در جنوب شرق کشور  کانون‌های تولید گرد و خاک فعال است، ضمن اینکه در ساعات بعد از ظهر در برخی مناطق استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان باید منتظر وقوع رگبار و رعد و برق همراه با وزش باد باشیم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه