اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

دلیل عدم پذیرش معتادان در مراکز ترک اعتیاد

دلیل عدم پذیرش معتادان در مراکز ترک اعتیاد
رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور در رابطه با بیماری هایی که مانع از عدم پذیرش افراد معتاد در مراکز ترک اعتیاد می شود، توضیحاتی را ارائه کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از میزان، رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور در رابطه با بیماری هایی که مانع از عدم پذیرش افراد معتاد در مراکز ترک اعتیاد می شود، توضیحاتی را ارائه کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
معتاد مجید رضازاده گفت: سازمان بهزیستی کشور محدودیتی برای پذیرش افراد مبتلا در مراکز سرپایی جهت ترک اعتیاد ندارد.

وی افزود: افرادی که به صورت خود معرف به مراکز ترک اعتیاد سازمان بهزیستی مراجعه می کنند، پذیرش شده و در این رابطه مشکلی وجود ندارد.

رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی با بیان اینکه " ابتلای معتادان به برخی بیماری ها سبب ممانعت کمپ ها از پذیرش آنها می شود" تصریح کرد: در صورتی که یک فرد معتاد به بیماری قلبی، تنفسی و یا تشنج مبتلا باشد پذیرش نشده زیرا حضور این افراد در مراکز ترک اعتیاد برای خود فرد معتاد خطرناک است.

رضازاده در پاسخ به این پرسش که بیماری افراد معتاد از چه طریق شناسایی می شود؟، اظهارکرد: در زمان پذیرش معتادان یک تیم تخصصی شامل پزشک و روانپزشک کار غربالگری معتادان را انجام داده و در صورتی که فرد معتاد مبتلا به بیماری قلبی، تنفسی و یا تشنج باشد در مراکز سازمان بهزیستی پذیرش نمی شود.

وی در خصوص روند درمانی معتادان دارای بیماری قلبی، تنفسی و یا تشنج خاطرنشان کرد: این افراد از طریق مراجع رسمی از جمله نیروی انتظامی به بیمارستان های مد نظر ارجاع داده شده و مراحل درمان خود را طی می کنند.

رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور با اشاره به نوع درمان اعتیاد افراد مبتلا به بیماری ایدز اذعان کرد: افرادی که مبتلا به ایدز باشند پذیرش شده و به مراکز وزارت بهداشت برای درمان ارجاع داده می شوند.
,
 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه