logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پیش بینی ترامپ درباره مناقشه با کره شمالی

پیش بینی ترامپ درباره مناقشه با کره شمالی
رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد علاقه‌مند به حل سیاسی مشکل آمریکا با کره شمالی است اما گفت: احتمال درگیری جدی میان واشنگتن و پیونگ‌یانگ نیز وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که از زمان روی کار آمدن، موضعی تهاجمی در قبال کره شمالی داشته، حالا از «مناقشه‌ای جدی» سخن می‌گوید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

ترامپ که شنبه صدمین روز حضورش در کاخ سفید است، در مصاحبه با رویترز گفته که بن‌بست موجود با کره‌شمالی بر سر برنامه موشکی و اتمی این کشور کوچک، بهتر است از طریق دیپلماتیک حل شود ولی بهرحال، مناقشه جدی هم بعید نیست.

رئیس‌جمهور آمریکا در این خصوص گفته: «احتمال می‌رود که کارمان با کره شمالی به مناقشه‌ای جدی بکشد.»

ترامپ البته ژست ضدجنگی هم گرفته و گفته: «ما دوست داریم مسائل را دیپلماتیک حل کنیم ولی این کار خیلی سختی است.»

رئیس‌جمهور آمریکا به روال یک ماه اخیر، به محض سخن گفتن از کره شمالی، به تمجید از «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین هم پرداخت و گفت که او کمک شایانی به تلاش‌ها برای مهار کره شمالی می‌کند.

تنش‌ها میان آمریکا و کره شمالی بر سر برنامه موشکی و هسته‌ای این کشور از زمان روی کار آمدن ترامپ، روز به روز بیشتر اوج می‌گیرد.

افزایش تنش‌ها و اعزام رزمناوهای آمریکایی به منطقه، باعث آماده‌باش نظامی در کره جنوبی و ژاپن شده؛ کشورهایی که پایگاه منطقه‌ای آمریکا در شرق آسیا و هدف حملات تلافی‌جویانه احتمالی کره شمالی خواهند بود.

چین در راستای فشار بر کره شمالی برای دست کشیدن از آزمایش‌های اتمی و از میان برداشتن بهانه آمریکایی‌ها برای تقویت حضور نظامی در شرق آسیا، اخیراً ورود ذغال‌سنگ از این کشور کوچک تحریم‌زده را ممنوع کرده است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
منبع: فارس
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه