logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ورود خبرنگار منتقد دولت ممنوع!

از شعار آزادی تا ایجاد فضای امنیتی در میتینگ انتخاباتی

از شعار آزادی تا ایجاد فضای امنیتی در میتینگ انتخاباتی
روحانی در حالی با شعار آزادی و آرامش پا به عرصه رقابت گذاشته که خبرنگاران منتقد دولت آزادی حضور در میتینگ های انتخاباتی وی را ندارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا، روحانی با شعار «آزادی و امنیت، آرامش و پیشرفت» پا به عرصه رقابت در انتخابات ریاست جمهوری گذاشت. وی همچنین در برنامه تبلیغاتی خود اعلام کرده بود:« من واقعا خوشحالم که الان نقد دولت آزاد است. نقد رئیس دولت واقعا آزاد است.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

اما واقعیت چیز دیگری است. جدای از اتهاماتی که دولت در این چند ساله به منتقدین نسبت داده و سنگ اندازی ها و شکایت های متعدد علیه اهالی رسانه، ایجاد محدودیت های امنیتی در آستانه انتخابات نیز ادامه دارد.

,

بر همین اساس مجوز حضور عکاسان خبری رسانه های منتقد دولت در نشست تبلیغاتی حسن روحانی که امشب در یزد برگزار می شود، صادر نشده است. موضوع زمانی جالب می شود که بدانیم این اتفاق صبح امروز در کرمان نیز صورت گرفته است. لذا به نظر می رسد ممانعت از حضور خبرنگاران منتقد در مراسمات تبلیغاتی روحانی بر اساس سلیقه فردی نبوده بلکه از یک الگوی مشابه استفاده می کند.

,

گویا وحشت از به تصویر کشیدن میزان استقبال از سخنرانی های روحانی ستاد مرکزی وی را به ابلاغ چنین دستورالعملی به کلیه مراکز استان ها واداشته است.

,

 

,

, ,

حضور چشمگیر دانش آموزان در سخنرانی صبح امروز روحانی در کرمان!/ شاید تکرار چنین حوادثی حامیان روحانی را به وحشت انداخته

,

 

,

پایبندی ستادهای تبلیغاتی روحانی به شعارهای جذاب و دلربای آزادی و آرامش به خوبی میزان صداقت آن ها را نیز مشخص می کند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه