اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مخالفت عبدالله با اعلام نتایج انتخابات

مخالفت عبدالله با اعلام نتایج انتخابات
عبدالله عبدالله یکی از دونامزد دور دوم انتخابات ریاست جمهوری افغانستان تاکید کرد که اعلام نتایج اولیه این انتخابات را قبل از بررسی آنچه وی "آراء مشکوک" خوانده، قبول نمی‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایسنا، این درحالی است که یوسف نورستانی، رئیس کمیسیون انتخابات افغانستان به رسانه‌ها اعلام کرده که نتایج ابتدایی انتخابات فردا اعلام خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


گروه تحول و تداوم به رهبری اشرف غنی احمدزی، دیگر کاندیدای دور دوم، از این تصمیم کمیسیون استقبال کرده است.

عبدالله عبدالله گفت: ما در روزهای گذشته در مذاکره را باز گذاشتیم. روز جمعه مذاکرات در دو سطح فنی و سیاسی آغاز شد.

وی افزود که خواهان بررسی آرا در کابل پایتخت افغانستان تحت نظارت نماینده‌های تیم خودش و ناظرین بین المللی است.

بی‌بی‌سی به نقل از عبدالله عبدالله نوشت: ما به عنوان مثال می‌خواهیم که هر صندوقی که بالاتر از ۹۳ درصد رای به یک کاندید را داشته باشد دوباره بررسی شود.

این در حالی است که اشرف غنی نیز تشکیل دولت ائتلافی با عبدالله عبدالله، دیگر نامزد این انتخابات را رد کرده و باعث نقش برآب شدن امیدها برای دستیابی به توافق تقسیم قدرت با هدف از بین بردن تنش‌هایی شد که ممکن است منجر به درگیری‌های شدید قومی در افغانستان شود.

اشرف غنی و عبدالله عبدالله از دور دوم انتخابات ریاست جمهوری که 14 ژوئن سال جاری میلادی برگزار شد، با یکدیگر دچار اختلاف شده و یکدیگر را به تلاش برای تقلب و دست بردن درنتیجه انتخابات متهم کرده‌اند.

مقامات کمیسیون عالی انتخابات افغانستان با توجه به ایده تشکیل دولت ائتلافی اعلام نتایج اولیه انتخابات را تا روز دوشنبه به تعویق انداختند تا با این کار به هر دو نامزد برای دستیابی به راه‌حلی در رابطه با پایان این بن‌بست فرصت بیشتری بدهند.

اشرف غنی تشکیل دولت ائتلافی را رد کرده و گفت: مردم نگرانند و می‌پرسند که آیا ما به توافقی دست یافته‌ایم یا خیر؟ پاسخ ما مشخص است، ما به هیچ توافقی دست نیافته‌ایم. ما به مردم اطمینان می‌دهیم که به آرای آن‌ها خیانت نخواهیم کرد. تعهد ما دفاع از منافع ملی است نه منافع شخصی. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه