logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

تخلف آشکار در آستانه انتخابات؛

حضور شهردار آبپخش در ستاد انتخاباتی حسن روحانی

حضور شهردار آبپخش در ستاد انتخاباتی حسن روحانی
شهردار آبپخش در افتتاح ستاد مرکزی حسن روحانی در دشتستان و ستاد انتخاباتی این کاندیدا در آبپخش حضوری فعال داشته است به طوری که حتی جمعی از کارکنان شهرداری آبپخش نیز با دستور شهردار در این مراسم افتتاحیه شرکت کرده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "سپاس"، با نزدیک شدن به ایام تبلیغات کاندیداهای ریاست جمهوری و همچنین شوراهای اسلامی شهر و روستا؛ فضای انتخاباتی در اقصی نقاط کشور و همچنین استان بوشهر در حال شکل گرفتن است.
اما موضوعی که در این بین بسیار مهم است عدم استفاده از اموال عمومی و دولتی و همچنین ممنوعیت حمایت مسئولان دولتی از  کاندیدایی خاص است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "سپاس"، ,
,


در حالی که دخالت شهرداران در فعالیت های انتخاباتی ممنوع است اما در تخلفی آشکار شهردار آبپخش بصورت گسترده در حال انجام اینگونه فعالیت هاست.
شهردار آبپخش در افتتاح ستاد مرکزی حسن روحانی در دشتستان و ستاد انتخاباتی این کاندیدا در آبپخش حضوری فعال داشته است به طوری که حتی جمعی از کارکنان شهرداری آبپخش نیز با دستور شهردار در این مراسم افتتاحیه شرکت کرده اند.

,
,
,

, ,

 

,


ماده ۶۲ آیین‌نامه اجرایی انتخابات شوراهای اسلامی شهر  بیان میدارد، در اختیار گذاشتن و همچنین استفاده از وسایل و امکانات ادارات، شرکت‌های دولتی، شهرداری‌ها و شرکت‌ها و سازمان‌های وابسته به آنها و تمامی نهادهایی که به هر میزان از بودجه عمومی استفاده می‌کنند، در فعالیت‌های تبلیغاتی نامزدها ممنوع بوده و مرتکبین آن تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرند.
در همین رابطه استاندار بوشهر نیز فعالیت انتخاباتی شهرداران را منع کرده است.

,
,
,


استاندار بوشهر گفت: با توجه به نزدیک شدن به دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا شهرداری ها نباید در این امر مهم دخالت مستقیم یا غیر مستقیم کنند
مصطفی سالاری در نشست با شهرداران افزود: شهرداری‌ها حتی به صورت غیر مستقیم هم در انتخابات دخالت نکنند و عملکرد آنان بیانگر حمایت از قشر یا طیف خاصی نباشد.
اما شهردار آبپخش با وجود همه ی ممانعت های صریحی که قانون و مسئولان در رابطه با دخالت مستقیم و غیر مستقیم در انتخابات دارد؛ در حال انجام گسترده فعالیت انتخاباتی خود است.

,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه