logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

به مناسبت اعیاد شعبانیه؛

جشن بزرگ مدافعان حریم ولایت در سرخه برگزار شد

جشن بزرگ مدافعان حریم ولایت در سرخه برگزار شد
جشن بزرگ مدافعان حریم ولایت، به مناسبت مناسبت اعیاد شعبانیه در سرخه برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش خبرنگار ندای سرخه،‌ حجت الاسلام مصطفی فاطمی بصیر امام جمعه شهرستان سرخه در جشن بزرگ مدافعان حریم ولایت اظهار داشت: رسول گرامی اسلام(ص)‌فرموده اند "مؤمن مانند نخل نجیب و مثل نحل اصیل است".

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با بیان اینکه نخل نجیب ترین درخت در عالم است؛ هیچ چیز درخت خرما دور ریختنی نیست، افزود: خداوند در قرآن می فرماید" ما در روز قیامت به اندازه نخ دور هسته خرما ظلم نمی کنیم".

,

وی از ویژگی های درخت خرما می توان به ریشه داری، سرافرازی، مقاومت، نجابت، سودآفرینی و منفعت زا بودن آن اشاره کرد و گفت: پیامبر(ص) فرمودند" چون مومن تمام زندگی اش مثل درخت خرما با برکت است؛ شبیه درخت خرماست".

,

وی در ادامه با اشاره به اینکه مومن مثل نحل اصیل است، گفت: شباهت های زیادی بین مومن و زنبور وجود دارد و در یک زنبور ویژی هایی چون زنبور پاک و پاکیزه می خورد و غذایش شهد است، ثمره کارش عسل مصفاست که آن هم پاک است، زنبور هم نشین هایی چون گل و ریاحین دارد که آن ها هم پاکیزه هستند و در مقابل همنشین های مومنین نیز انسان های حکیم هستند، زندگی زنبور عسل با نظم و انظباط همراه است و شکل کندو زنبور عسل شش ضلعی است، زنبورها ریز نقش و زرنگ هستند، زنبورها مثل مومنین اهل سیاست و کیاست و فرهیختگی اند، زنبورها پرکار و کم خرج هستند و اگر در کندو زنبوری تنبل، بیکار و مفت خور شد او را تبعید می کنند چون زنبورها مولد و تولیدگرا هستند و دوست ندارند مصرف گرا باشند و ما می توانیم این خصلت را در یک مومن هم ببینیم.

,

امام جمعه سرخه تصریح کرد: ما باید از زنبور درس بگیریم مَثَل مؤمن در میان مردم مثل زنبور است در میان پرندگان؛ چون پرندگان ضد زنبور هستند و تلاش می کنند زنبور را به ضعف و استیصال بکشانند ولی زنبور مقاومت می کند؛ مومن هم در معرض خطر انسان های غیر مؤمن قرار دارد که باید در برابر آنها مقاومت کند.

,

فاطمی بصیر خاطرنشان کرد: باد، آب، آتش، غبارگرفتگی، دود، ابرگرفتگی فضای زندگی زنبور عسل را به خطر می اندازد که این ها می تواند برای یک مومن نیز خطر زا باشد؛ منظور از دود و غبار، غبار فتنه است که یک مومن غبار فتنه را از خود دور می کند.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه