logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان اعلام کرد؛

«دنیایی در انتظار صلح» شعار امسال جمعیت هلال احمر

«دنیایی در انتظار صلح» شعار امسال جمعیت هلال احمر
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان گفت : هفته هلال‌احمر امسال با شعار «دنیایی در انتظار صلح» از 13 تا 19 اردیبهشت ماه در کرمان همزمان با سراسر کشور برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  آرمان کرمان، علی گنج کریمی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان، طی نشست خبری به مناسبت فرا رسیدن هفته هلال احمر با اشاره به شعار این هفته با عنوان " دنیایی در انتظار صلح"، اظهار داشت: اعزام کاروان سلامت به نقاط محروم  در شهرستان های انار، راور ،کرمان ،بم وسیرجان اجرا می شود و اردوهای جهادی نیز در شهرستان های زرند، بم وکرمان ویژه نقاط محروم برگزارمی شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرمان کرمان، ,

وی  در حوزه ارائه خدمات در حوزه معاونت بهداشت درمان و توانبخشی گفت: در این معاونت خدمات پزشکی دراین هفته دربخش ویزیت با 20درصد تخفیف، دندان پزشکی 5درصد ودیگر خدمات کلینکی وپاراکلینیکی 15درصد تخفیف به مراجعه کنندگان ارائه خواهد شد.

,

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان با تاکید بر فعالیت و خدمات جمعیت با مشارکت مردم ، ابراز داشت: در بحث پیشگیری، اطلاع رسانی وگزارش دهی فوری محل حادثه هنوز مشکلاتی وجود دارد و متاسفانه از سوی  برخی ازمردم محل دقیق حادثه را در مناطق دیگر اعلام می کنند که در روند امدادرسانی به ویژه در حوادثی چون زلزله  باعث هدر رفتن وقت و انرژی امدادگران و نجاتگران در حین عملیات می شود.

,

گنج کریمی از غبارروبی گلزار شهدا در روز پنج شنبه خبر داد و افزود: از دیگر برنامه های این جمعیت درهفته هلال همایش پیاده روی خانواده هلال احمر، جشن اعیاد شعبانیه همراه با اهدا جوایز به فعالان هلال احمر خواهد بود.
وی گفت: اعضای جوانان، امدادگران و داوطلبان در سراسر استان با کاور هلال در نماز جمعه شرکت خواهند کرد و با برپایی ایستگاه سلامت به نمازگزاران مراجعه کننده به این ایستگاه ارائه خدمت می کنند.
گنج کریمی  به  برگزاری اختتامیه جشنواره عکس و فیلم "هلال ما" در هفته هلال اشاره کرد و بیان داشت: اجرای مانور امدادی، رژه موتوری جمعیت هلال احمر در روز دوشنبه صورت خواهد گرفت.
وی افزود: تخفیف خدمات پزشکی در شهرستان های کرمان، سیرجان وبم خواهد بود و دردیگر شعب نیز برنامه های متنوعی اجرا خواهد شد.
گنج کریمی  افزود: بهترین افراد جهت اطلاع رسانی و کمک به جمعیت در زمان حوادث مردم هستند که با تماس با سامانه 112 و با اعلام و تشریح وضعیت محل دقیق حادثه در روند هرچه بهتر عملیات امداد و نجات موثر خواهد بود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان همچنین خواستارمشارکت حداکثری مردم، واقفین وخیرین در حوزه خدمات بشردوستانه جمعیت هلال احمر شد وخاطرنشان کرد: بیشترین موقوفه و واقفین جمعیت در شهرستان رفسنجان است که درحال تهیه مستندهایی از زندگی این افراد هستیم.
وی با اشاره به آغازعملیات اجرایی مجموعه چشم پزشکی رفسنجان با اعتبار موقوفه هلال احمر در آینده نزدیک خبرداد و افزود: در تکمیل مراکز درمانی نیاز به حضور ومساعدت خیرین داریم.
گنج کریمی در ادامه این نشست با اشاره به برگزاری مجمع عمومی دبیران کانون های جوانان با حضور رییس سازمان جوانان هلال احمر در این هفته اظهار کرد: در حوزه معاونت امور جوانان که از پایه های اصلی جمعیت است، امسال با جذب حداکثری اعضای جدید درصدد اجرای برنامه های بشردوستانه و عام المنفعه زیادی در قالب برنامه های فرهنگی و اجتماعی  هستیم.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه