اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

در شهرستان سامان/

برگزاری جلسه توجیهی،آموزشی برای 92 نامزد انتخابات شورای روستا های بخش زاینده رود

برگزاری جلسه توجیهی،آموزشی برای 92 نامزد انتخابات شورای روستا های بخش زاینده رود
فرماندار شهرستان سامان از برگزاری برگزاری جلسه توجیهی،آموزشی برای 92 نامزد انتخابات شورای روستا های بخش زاینده رود در شهرستان سامان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید صالحی در گفتگو با خبرنگار سامان ما با بیان اینکه جلسه توجیهی و آموزشی نامزدهای انتخابات روستاهای بخش زاینده رود در راستای توجیح مصادیق قوانین مجاز و غیرمجاز تبلیغاتی است، اظهار داشت: تبلغات همزمان با سراسر کشور از ۲۰ ادریبهشت ما شروع و تا ساعت هشت صبح روز ۲۸ اردیبهشت ماه به اتمام می رسد.

صالحی با بیان اینکه خطوط و شاخص ها مشخص است و اگر محدودیتی هم وجود دارد در چار چوب قانون است، بیان داشت: همه دواطلبین در جهت تبلیغات در فضای مجازی دقت ها لازم را داشته باشند.

وی با اشاره بر اینکه تلاش همه ما باید در جهت حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای باشد، چراکه مشارکت بالا افتخاری بسیار زیاد برای نظام و کشور است، عنوان کرد: داوطلبین باید قانون مدار باشند و طرفداران را توجیح کنند و تذکرات داده شود و احساسی عمل نشود .

فرماندار شهرستان سامان با بیان اینکه توصیه من برای مردم حضور حداکثری مردم همراه با آرامش در پای صندوق رای است، تصریح کرد: حضور حداکثری و بیشتر مردم در انتخابات ضمانت امنیت و آرامش است و باید در راستای حضور پر شور مردم پای صندوق رای توجه به منویات مقام معظم رهبری و انتخاب آگاهانه باشد.

رئیس دادگستری شهرستان سامان با اشاره بر اینکه در تبلیغات باید قانون مداری رعایت شود، بیان داشت: در فضای مجازی باید رعایت همه موازین قانونی صورت گیرد چرا که مجازات های سنگین برای جرایم رایانه ای در نظر گرفته شده است.

مهدی فتحی با بیان اینکه در شهرستان سامان در برگزاری انتخابات تاکنون هیچ مشکلی وجود نداشت، افزود: مردم شهرستان سامان مردم قانون مند و قانون مدار است.

فتحی تصریح کرد: شهرستان سامان در برگزاری انتخابات مشکل خاصی نداشته است و امیدواریم انتخابات این دوره نیز با حضور پر شور مردم شهرستان برگزار شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سامان ما,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه