logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

افتتاح نمایشگاه آداب ومهارتهای زندگی دانش آموزان نی ریزی

افتتاح نمایشگاه آداب ومهارتهای زندگی  دانش آموزان نی ریزی
نمایشگاه آداب ومهارتهای زندگی دانش آموزان نی ریز باحضور مدیر آموزش وپرورش این شهر افتتاح شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض نی ریز؛ باحضور مدیر آموزش وپرورش شهرستان نی ریز نمایشگاه آداب ومهارتهای زندگی در مدرسه پروین اعتصامی  این شهر افتتاح شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض نی ریز؛,

 

,

شایان ذکر است دراین نمایشگاه دانش آموزان آداب و مهارت های زندگی و اخلاقی که در طول سال تحصیلی از طریق کتابهای درسی و معلم فرا گرفته اند در بخشهایی نظیر نقاشی، داستان،  تحقیق و قصه گویی ، کاردستی و ...درمعرض دید بازدیدکنندگان قرار داده اند.

,

گفتنی است: در آیین افتتاح این نمایشگاه معاون آموزشی، معاون پرورشی و کارشناس آموزش ابتدایی اداره آموزش و پرورش شهرستان نی ریز نیز حضور داشتند.

,

 

,

لازم به ذکر است: از فواید آموزش طرح کرامت ( آداب و مهارت های زندگی اسلامی ) می توان به تبین قوانین و مسائل اسلامی ، کمک به خود شناسی دانش آموزان، کمال یابی و رسیدن به نقطه مطلوب، پرورش شهروند خوب، پرورش فضائل اخلاقی در دانش آموزان، تکریم از ذات فطری انسان ،آموزش اخلاق اجتماعی – اسلامی، کمک به آموزش مفاهیم کتب درسی ،تقویت روخوانی، افزایش دایره لغات دانش آموزان ،آشنایی با احادیث اسلامی و سخنان بزرگان،آشنایی با آیات قرآن مجید و قصه های قرآنی،تقویت مهارت قصه گویی، تقویت اعتماد به نفس ،شناخت نقاط قوت و ضعف داشن آموزان توسط معلم، احترام به حقوق دیگران اشاره نمود.

,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه