logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی:

بیش از یک میلیون نفر در استان مرکزی واجد شرایط رای دادن هستند

بیش از یک میلیون نفر در استان مرکزی واجد شرایط رای دادن هستند
رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی گفت: یک میلیون و ۵۰ هزار و ۹۵۶ نفر در این استان واجد شرایط رای دادن هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از اراک امروز؛ شکرالله حسن بیگی رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی در جمع خبرنگاران گفت: از این تعداد ۲۳ هزار ۶۹ نفر رای اولی هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اراک امروز,

حسن بیگی اظهار کرد: از مجموع واجدین شرایط رای دادن در استان،  ۴۵۸ هزار و ۸۴۲ در اراک، ۱۳ هزار و ۳۰۰ نفر در آشتیان، ۲۰ هزار و ۶۳۱ نفر در تفرش، ۸۲ هزار و ۹۵۱ نفر در خمین، ۴۳ هزار و ۸۴۸ نفر در خنداب، ۳۳ هزار ۶۶۷ نفر در دلیجان، ۴۱ هزار و ۵۶۴ نفر در زرندیه، ۱۱۷ هزار و ۸۵۰ نفر در ساوه، ۹۰ هزار و ۲۷۷ نفر در شازند، ۲۲ هزار ۶۵ نفر در فراهان، ۲۹ هزار و ۶۹۵ نفر در کمیجان و ۳۹ هزار ۲۶۵ نفر در محلات واجد شرایط رای دادن هستند.

,

۱۴۲۰ شعبه رای گیری در استان مرکزی پیش بینی شد

, ۱۴۲۰ شعبه رای گیری در استان مرکزی پیش بینی شد, ۱۴۲۰ شعبه رای گیری در استان مرکزی پیش بینی شد,

رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی گفت: ۱۴۲۰ شعبه اخذ رای در این استان آرای مردم را در پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا جمع آوری می کند.

,

وی ادامه داد: همچنین یک هزار و ۷۰ شعبه اخذ رای برای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در استان پیش بینی شده است.

,

حسن بیگی اظهار کرد: همه دستگاه های اجرایی باید برای افزایش شور و نشاط انتخاباتی در فضای سالم و رقابتی تلاش لازم را صورت دهند.

,

وی ادامه داد: مبنای انتخابات شورآفرینی و افزایش سرمایه های اجتماعی است که با قرار گرفتن امکانات در اختیار همه ی دیدگاه های سیاسی این مهم محقق می شود.

,

معاون سیاسی استانداری مرکزی افزود: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات پیش روی ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا موجب عزت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی در منطقه و جهان و برگ زرین دیگری از حمایت مردمی از این نظام اسلامی است.

,

انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان دوره ای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ۲۹ اردیبهشت ماه جاری برگزار می شود.

,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه