logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

یادداشت؛

در مساله سرنوشت‌ساز کشور مشارکت حداکثری داشته باشیم/ شرکت در انتخابات یک وظیفه شرعی و ملی است

در مساله سرنوشت‌ساز کشور مشارکت حداکثری داشته باشیم/ شرکت در انتخابات یک وظیفه شرعی و ملی است
شرکت در انتخابات یک وظیفه شرعی و ملی است و باید کسی را انتخاب کنیم که سابقه اجرایی خوبی داشته باشد و برای سرنوشت کشور خود حتما در انتخابات شرکت کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  آشخانه، انتخابات ریاست‌جمهوری بزرگترین رویداد چند سال اخیر است و انتخابات ریاست جمهوری چه در عرصه داخلی و چه در عرصه بین‌المللی اهمیت ویژه‌ای دارد، هم‌چنین هم‌زمانی آن با انتخابات شورای شهر شرایط را خاص‌تر می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  آشخانه,

 شرکت در انتخابات یک وظیفه شرعی و ملی است و باید کسی را انتخاب کنیم که سابقه اجرایی خوبی داشته باشد و برای سرنوشت کشور خود حتما در انتخابات شرکت کنیم.
مشارکت حداکثری در انتخابات داشته باشیم و آن چیزی که مقام معظم رهبری اعلام کرده است را اجرا کرده و برابر قانون پیش برویم.
کاندیدا‌ی موردنظر خود را به درستی انتخاب کنیم و به این مساله سرنوشت‌ساز اهمیت بدهیم.
 رییس جمهور به عنوان سکاندار مسؤولیت اجرایی کشور، نقش بسیار مهمی دارد و باید به بهترین نحو و با آرای زیاد انتخاب شود.
موقعیت خاص ایران در خاورمیانه و در بین کشورهای همسایه، موقعیت کنونی کشورهای اسلامی، تحریم‌ها و تهدیدها باعث شده است که انتخابات ریاست جموری 29 اردیبهشت حساس‌تر شود.
دشمنان علاقه دارند که حضور مردم کمرنگ باشد و حتی با ایجاد اغتشاش در کشور موافق هستند، اما مردم ایران به صورت پرشور باید نشان دهند که بصیرت دارند و خواهان برخورد با اینگونه رفتارهای دشمن هستند.
رییس جمهور می تواند تأثیرگذاری زیادی در داخل کشور و در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و عمرانی داشته باشد، به همین دلیل باید با رأی قاطع انتخاب شود.
مردمی که نشان داده‌اند در انتخابات و راهپیمایی‌ها همیشه با تعداد بالا شرکت کرده‌اند، در این انتخابات نیز به صورت پرشور و پرتعداد شرکت می‌کنند و حتی می‌توان گفت از دوره‌های قبل نیز حضور پررنگ‌تری خواهند داشت و حماسه ای دیگر را رقم خواهند زد. 

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه