اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

پای بانوان به بدنسازی باز می‌شود!

پای بانوان به بدنسازی باز می‌شود!
رییس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام گفت: در صورت تایید وزارت ورزش و جوانان کلاس آموزش مربیگری بدنسازی،‌ کار با وزنه و آمادگی جسمانی بانوان برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناناصر پورعلی فرد در گفت‌وگو (ایسنا)، اظهار کرد: با توجه به نیازهای جامعه و علاقمندان زیادی که در بخش بانوان پیرامون رشته ما وجود دارد مکاتباتی را با وزارت ورزش و جوانان انجام دادیم تا بتوانیم جلوی آموزش‌های نادرست را بگیریم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, ناصر پورعلی فرد در گفت‌وگو (ایسنا)، اظهار کرد: با توجه به نیازهای جامعه و علاقمندان زیادی که در بخش بانوان پیرامون رشته ما وجود دارد مکاتباتی را با وزارت ورزش و جوانان انجام دادیم تا بتوانیم جلوی آموزش‌های نادرست را بگیریم.,

 

,

وی افزود: بانوان زیادی در باشگاه‌ها فعالیت می‌کنند که نیاز است آنها را به طور صحیح آموزش داده و در راستای سلامتی آنها که در نهایت به سلامتی جامعه می‌انجامد، تلاش کنیم. به همین منظور نامه‌ای را به دکتر سجادی معاون وزیر ورزش و جوانان نوشتیم که او هم به خانم شهریان، معاون بانوان آن وزارتخانه ارجاع داد. جلساتی را با این حوزه داشتیم و مسائل بررسی شد.

,

 

,

رییس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام با تاکید بر این که قصد ندارد بانوان را به پرورش اندام سوق دهد،‌ گفت: هدف اصلی ما ارائه آموزش‌های صحیح به مربیان و بانوان به منظور کار با وزنه و آمادگی جسمانی و بدنسازی است. اگر بحث برگزاری کلاس برای آموزش مربیان از سوی وزارت ورزش و جوانان مورد تایید قرار بگیرد، هر چه سریع‌تر این کلاس‌ها را برگزار خواهیم کرد.

,

 

,

وی ادامه داد: اگر با برگزاری این کلاس و شروع فعالیت بانوان در این بخش موافقت شود در آینده یک نایب رییس بانوان هم برای فدراسیون انتخاب خواهیم کرد. البته همه این کارها با هماهنگی مسئولان وزارتخانه انجام خواهد شد.

,

 

,

پورعلی فرد گفت: ما کلاس آموزش مربیگری بانوان در بخش کار با وزنه و آمادگی جسمانی را برای آن برگزار می‌کنیم که آسیب‌های جسمانی به این قشر کمتر شود و آنها در باشگاه‌ها متضرر نشوند.

,

 

,

ا‌نتها‌ی‌ پیا‌م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه