اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس کل دادگستری البرز؛

یکی از عوامل فساد اقتصادی فساد اداری است

یکی از عوامل فساد اقتصادی فساد اداری است
رئیس کل دادگستری البرز گفت: یکی از عوامل فساد اقتصادی فساد اداری است که به مقوله قانون گریزی باز می گردد و عدم توجه به ارزش ها در جامعه و بی ثباتی اقتصادی همچنین کاهش قدرت خرید مردم زمینه ساز فساد اداری و قانون گریزی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اسنا، احمد فاضلیان در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل بازرسی استان البرز که ظهر شنبه در دادگستری البرز برگزار شد، با بیان اینکهدر قانون اساسی ۱۲ دستگاه نظارتی نظیر سازمان بازرسی کشور پیش بینی شده است، اظهار کرد: این سازمان نظارتی عام و حیطه وظایفی گسترده ای را بر عهده دارد.

وی با بیان اینکه حسن اجرای نظارت بر قوانین از وظایف اصلی این سازمان محسوب می شود، گفت: هزینه های زیادی صرف قانون گذاری شده اما در بخش قانون گرایی کمترین اقدامات را شاهد بوده ایم.

رئیس کل دادگستری استان البرز بیان کرد: در فرهنگ عامه قانون گریزی یک مهارت محسوب می شود، این مهم یک نوع مهارت و زرنگی برای افراد تلقی می شود.

فاضلیان شاخصه جامعه توسعه یافته را قانون گرایی بیان کرد و یادآور شد: عمل به قانون در این جامعه تقدم داشته و ارتباطات طبق قوانین حاکم اجرایی می شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از عوامل فساد اقتصادی فساد اداری است که به مقوله قانون گریزی باز می گردد، گفت: عدم توجه به ارزش ها در جامعه و بی ثباتی اقتصادی همچنین کاهش قدرت خرید مردم زمینه ساز فساد اداری و قانون گریزی است.

فاضلیان با تاگید بر اینکه برای مقابله با فساد اداری راه کارهای مختلفی چون ایجاد استراتژی پیشگیرانه تظید شفاف سازی قوانین همچنین ارائه اموزش های ضد فساد به مردم مثمر ثمر است، گفت: باید مردم را از حقوق و امتیازات خود مطلع کنیم، ایجاد دولت الکترونیک حائز اهمیت.

رئیس کل دادگستری البرز بیان کرد: باید نقش عوامل انسانی در نظارت به حداقل رسانده شود لذا توجه به دولت الکترونبک از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی با تاکید بر لزوم توجه به اصل شایسته سالاری، تصریح کرد: توجه به نقش رسانه از دیگر مواردی است که در این مسیر مثمر ثمر خواهد بود، در حوادث اخیر نقش رسانه بسیار پر رنگ و حائز اهمیت بود.

فاضلیان با تاکید بر اینکه آموزش مدیران در بخش های مختلفی چون حوزه های اداری و مالی ضروری است، گفت: موظف هستیم به مسایل معیشتی کارکنان توجه داشته باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه