logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سم پاشی غیر اصولی ۴ راس گاو را در رشتخوار تلف کرد

سم پاشی غیر اصولی ۴  راس گاو را در رشتخوار تلف کرد
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رشتخوار گفت: سم پاشی غیر اصولی در یک دامداری در روستای باسفر شهرستان رشتخوار تلف شدن 4 راس گاو از این دامداری را در پی داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهل ماه نیوز، دکتر جعفر کامیاب پور، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رشتخوار صبح امروز در گفتگو با خبرنگار ما گفت: در پی گزارش تلف شدن 4 راس گاو در در یکی از دامداریهای روستای «باسفر» شهرستان رشتخوار با بررسی‌های صورت گرفته توسط کارشناسان شبکه دامپزشکی رشتخوار، سم‌پاشی غیر اصولی در این دامداری‌ باعث تلف شدن این چند راس گاو گزارش شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهل ماه نیوز,

 

,

وی در ادامه افزود: طبق شواهد موجود و نمونه برداری‌های صورت گرفته، سم در غلظت مناسب توسط دامدار استفاده نشده و همچنین رعایت نکردن اصول سم پاشی و به‌جای گذاشتن مقداری از سموم بروی بدن حیوانات باعث ورود سم از طریق بزاق به دام‌ها و تلف شدن این چند راس گاو بوده است.

,

 

,

 

,

وی در پایان ضمن درخواست از دامداران در جهت رعایت نکات اصولی سم‌پاشی در این رابطه اظهار داشت: رعایت دستور العمل‌های دامپزشکی و مطالعه بروشورهای استفاده از سموم و همچنین رعایت موارد توصیه شده در هنگام سم‌پاشی توسط دامپزشک برای جلوگیری از وقوع اینگونه حوادث الزامی است.

,

 

,


انتهای پیام/

,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه