اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس هیئت بازرسی انتخابات علی آبادکتول:

همدلی بین عوامل انتخابات حاکم باشد

همدلی بین عوامل انتخابات حاکم باشد
رئیس هیئت بازرسی انتخابات شهرستان علی آباد کتول گفت: باید همدلی میان همه ی عوامل انتخابات حاکم باشد و بازرسان نیز تعامل خوبی با عوامل اجرایی داشته و بر اساس قانون این مسؤولیت خطیر را به درستی به انجام برسانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین نامه علیرضا اسفندیاری مقدم در حاشیه برگزاری نشست های هیئت بازرسی انتخابات شهرستان علی آباد کتول بیان کرد: مشارکت حداکثری مردم یک اصل مهم در انتخابات است و باید دست‌اندرکاران انتخابات از نظر شرعی و ملی زمینه‌ برگزاری این مهم را فراهم سازند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  زرین نامه ,  , زرین نامه , زرین نامه ,

وی با تأکید بررسالت مهم بازرسین در اجرای دقیق قانون انتخابات و پیشگیری از تخلفات، گفت: نقش بازرسان در رصد فعالیت هیئت های اجرایی قبل، حین و بعد از برگزاری انتخابات بسیار مهم است و باید در راستای ایفای رسالت مهم خود اطلاعات دقیق و اشراف کامل بر قوانین انتخابات داشته باشند.

,

اسفندیاری مقدم افزود: همه باید مراقب باشند تا انتخاباتی سالم و دور از هرگونه شائبه برگزار شود و مجالی برای سوء استفاده بدخواهان نظام اسلامی و مردم به وجود نیاید.

,

رییس هیئت بازرسی انتخابات شهرستان علی آباد کتول با بیان این اینکه وظیفه هیئت بازرسی مراقبت و حصول اطمینان از برگزاری صحیح انتخابات و انجام به موقع وظایف قانونی توسط عوامل اجرایی آن است، تاکید کرد: تلاش می کنیم با تعامل و همراهی هیئت های اجرایی و نظارت در چارچوب قوانین و مقررات و دستوالعمل های ابلاغی و همچنین بدون سوء ظن و جانبداری از کاندیدای خاص زمینه برگزاری انتخاباتی سالم، آزاد، پرشور و گسترده را در این شهرستان فراهم سازیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه