logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

برگزاری کرسی های آزاداندیشی با هدف بصیرت افزایی

برگزاری کرسی های آزاداندیشی با هدف بصیرت افزایی
مدیر فرهنگی دانشگاه پیام نوراظهار داشت: کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه با هدف عمل به فرمایشات رهبری ,بصیرت افزایی و رفع ابهامات وشبهاتی که ممکن است در اذهان دانشجویان وجود داشته باشد برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبنم همدان، کرسی آزاد اندیشی نشستی است که در ان به صورت آزاد و منطقی در ارتباط با موضوعی معین و از پیش تعیین شده  به تضارب اراء می پردازند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبنم همدان،,

رهبر معظم انقلاب از همان سال های نخست دهه هشتاد در دیدار های مختلفی که با اساتید ,دانشجویان و طلاب ,فضلای حوزه علمیه در مناسبت های گوناگون داشتند  به اهمیت و تبیین  برگزاری کرسی های آزاد اندیشی تاکید داشتند .
در راستای  برگزاری کرسی آزاد اندیشی دانشگاه پیام نور مرکز همدان  گفتگویی با رامین امیدی قانع مدیر فرهنگی دانشگاه انجام دادیم .
مدیر فرهنگی دانشگاه پیام نور اظهار کرد :برای برگزاری کرسی آزاد اندیشی هر یک از دانشجویان می توانند موضوعی برای کرسی ازاد اندیشی به امور فرهنگی ,یا بسیج دانشگاه یا تشکل های اسلامی و انجمن های علمی پیشنهاد دهند موضوعات ارسالی دانشجویان در شورای فرهنگی  دانشگاه مورد بررسی قرار می گیرد و به شورای فرهنگی استان ارسال می شود در صورت موافقت،  شورای استان داور و کارشناس برای نظارت به برگزاری کرسی آزاد اندیشی  معرفی می کند و  امور فرهنگی دانشگاه اهتمام به  دعوت از دانشجویان و برگزاری کرسی آزاد اندیشی می نماید.
اهداف برگزاری  کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه چیست ؟
امیدی قانع ابراز داشت :اولین هدف عمل به فرمایشات رهبری ,بصیرت افزایی, رفع ابهامات وشبهاتی که ممکن است در اذهان دانشجویان وجود داشته باشد ,تقویت استدلال و گفتگوی منطقی  به دور از هر گونه تنش ,ایجاد فرصت قانونی امن و عادلانه برای تضارب اراء,افزایش اگاهی دانشجویان نسبت به مسائل روز جامعه ,زمینه سازی فرایند  تولید علم  و نظریه پردازی است .
کرسی آزاد اندیشی در این روزها  با چه مو ضوعی در   دانشگاه برگزار می شود ؟
مدیر امور فرهنگی اعلام کرد  :کرسی آزاد اندیشی با موضوع انتخابات ریاست جمهوری با حضور نمایندگان نامزدهای  ریاست جمهوری که در استان همدان فعالیت دارند در روزهای 21و 23  اردیبهشت برگزار شده است و در 26 اردیبهشت نیز در دانشگاه پیام نور برگزار می شود ,هر یک از نمایندگان موظف هستند به سوالات دانشجویان در ارتباط با موضوع تعیین شده  پاسخ دهند, دیدگاههای نامزد ریاست جمهوری را به طور کامل  تبیین نمایند .

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه