logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

هزینه 4 میلیاردی شورای دور چهارم برای شهرداری سروستان

هزینه 4 میلیاردی شورای دور چهارم برای شهرداری سروستان
یکی از کاندیداهای پنجمین دوره انتخابات شورای شهر سروستان از هزینه 4 میلیارد ریالی شورای دور چهارم در طول دوران فعالیت آن خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سروستان ما، در حاشیه برگزاری جلسات تبلیغاتی یکی از کاندیداهای پنجمین دوره شورای اسلامی شهر سروستان اعلام شده که شورای دور چهارم در طول حضور چهار ساله خویش، بیش از 4 میلیارد  ریال برای شهرداری سروستان هزینه داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سروستان ما،,

 

,

این در حالی است که سخنگوی شورای شهر سروستان ضمن تکذیب این اظهارات به خبرنگار ما گفت: با توجه به وضعیت بحرانی که شهرداری در سال 92 داشت و همچنین بدهی نزدیک به بیست میلیارد ریالی که حاصل مدیریت 6 سال قبل از ورود شورای چهارم به عرصه مدیریت شهری بوده، حداکثر بودجه شورای شهر چیزی کمتر از پنجاه میلیون تومان بوده و در کل مبلغی حدود 140 میلیون تومان طی چهار سال  گذشته به عنوان بودجه شورای شهر تصویب شده که بخشی از آن به ویژه در سال های 94 و 95  محقق نشد و سال 96 هم که به تازگی آغاز شده و شهرداری درآمدی نداشته است.

,

 

,

وی همچنین تاکید کرد: کلیه اسناد مالی شورای اسلامی شهر در دور چهارم موجود می باشد و قطعا کسانی که اینگونه حرف ها را مطرح می کنند هدفی جز تخریب شورای دور چهارم ندارند.

,


انتهای پیام/س

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه