logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیسی در پایان سفر به سمنان:

از سمنانی ها تشکر می کنم/ این استقبال مسئولیت بزرگی بر دوشم قرار می دهد

از سمنانی ها تشکر می کنم/ این استقبال مسئولیت بزرگی بر دوشم قرار می دهد
نامزد انتخابات ریاست جمهوری با تقدیر از مردم استان سمنان جهت استقبال از وی در سفر به سمنان گفت: این استقبال مسئولیت بزرگی بر دوشم قرار می دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پایان سفر به استان سمنان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مرآت با تقدیر از اقشار مختلف مردم سمنان بویژه جوانان اظهار کرد: مردم شریف استان سمنان اجتماع بسیار باشکوهی را برگزار کردند که در آن حضور جوانان، دانشجویان و بانوان فرهیخته بیش از هر قشر دیگری به چشم می خورد و جا دارد از همه این عزیزان صمیمانه تشکر کنم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت, مرآت,

رئیسی افزود: شخصا این حجم استقبال را پیش بینی نمی کردم اما انصافا مردم عزیز استان سمنان برادر کوچک خودشان را مورد لطف قرار دادند.

,

وی با بیان اینکه دیدار با مردم سمنان تجربه ای به یادماندنی و شیرین بود گفت: این استقبال مسئولیت بزرگی بر دوش من قرار می دهد که امیدوارم بتوانم پاسخگوی این همه لطف باشم.

,

نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: حرف ما این است که اگر دولتمردان و مسئولان حرف و سخن حق این عزیزان را نشنوند این بی توجهی به خواست مردم تلقی خواهد شد در حالی که مردم ولی نعمت مسئولان هستند.

,

رئیسی رفع فقر، بیکاری و فساد اداری را مهمترین خواسته های مردم دانست و گفت: اگر حرف مردم به موقع و در زمان خودش شنیده نشود و با طرح موضوعات حاشیه ای این انتقادات جدی را به دادن ساندیس و آبمیوه مربوط بدانند ممکن است زمانی برسد که دیگر نتوان حرف مردم را شنید.

,

وی خاطرنشان کرد: تمام حرف ما این است که تا دیر نشده است باید حرف مردم و بویژه مستضعفان و اقشار ضعیف جامعه را شنید و احساس می کنم به عنوان یک طلبه باید این موضوع را با جدیت دنبال کنم.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه