logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

​استاندار سیستان و بلوچستان در جمع خبرنگاران:

انتخابات مشارکت را نهادینه می کند/ 58 هزار نفر در برگزاری انتخابات در استان مشارکت دارند

انتخابات مشارکت را نهادینه می کند/ 58 هزار نفر در برگزاری انتخابات در استان مشارکت دارند
استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه انتخابات به دلیل داشتن پشتوانه مردمی عین حق دانست گفت: 58 هزار نفر در برگزاری انتخابات در استان مشارکت دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون علی اوسط هاشمی با حضور در شعبه 46 زاهدان علاوه بر اینکه رای خود را به صندوق انداخت در جمع خبرنگاران حاضر شد و اظهار کرد: دو هزار 222 شعبه در نقاط شهری و روستایی سیستان و بلوچستان برای انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در نظر گرفته شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,

وی ادامه داد: انتخابات مشارکت را نهادینه می کند و زمینه ساز اعمال اراده مردم است و روشی برابر برای همه است تا از این حق خود برخوردار شوند.

استاندار سیستان و بلوچستان انتخابات را به دلیل داشتن پشتوانه مردمی عین حق دانست و ادامه داد: این حق زمینه ساز پیشرفت نظام اسلامی است.

هاشمی ادامه داد: جمع عوامل که در کل انتخابات مامورتی دادند 58 هزار نفر عوامل اجرایی، نظارتی، امنیتی، انتظامی، بازرسی پشتیبانی این انتخابات را در استان عهده دار هستند.

نماینده ارشد دولت در استان ادامه داد: همه افرادی که در اجرای انتخابات نقش دارد از جنس مردم هستند چون انتخابات از آن مردم است.

وی با تاکید بر اینکه فرآیندی که با انتخاب اکثریت مردم رقم می‌خورد بودن را به دنبال دارد، گفت: حضور و رأی مردم بر پایه دانستن و مطالبات محترم است.

هاشمی خاطرنشان کرد: امروز حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رأی، دولت قدرتمند را شکل می‌دهد که می‌تواند مطالبات مردم را در عرصه‌های مختلف داخلی و سیاست خارجی دنبال کند.

وی در پایان و با بیان اینکه دولت در انتخابات پیشتیبان است، ادامه داد: در اصل 56 قانون اساسی صراحتا عنوان شده حاکمیت از آن خداست و خدا این حق را به انسان بخشیده است و می گوید هیچ جریانی حق ندارد جریان انتخابات را به نفع خود مصادره کند.

انتهای پیام//

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه