logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پیام یک دانشجوی گنبدی به رئیس جمهور / از عزتی که با مشارکت مردم به دست آمد، صیانت کنید

پیام یک دانشجوی گنبدی به رئیس جمهور / از عزتی که با مشارکت مردم به دست آمد، صیانت کنید
دانشجوی دانشگاه گنبدکاووس طی پیامی ضمن قدردانی از مشارکت بالای مردم و تبریک به حجت الاسلام حسن روحانی، از رئیس جمهور خواست تا از این عزت و اقتداری که با حضور مردم در صحنه انتخابات به دست آمده، صیانت کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قابوس نامه، سید عارف موسوی کریمی، از دانشجویان بسیجی گنبدکاووس  طی پیامی ضمن تبریک انتصاب حجت الاسلام حسن روحانی، نوشت:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ابوس نامه,

ضمن عرض سلام و خسته نباشید به تمامی مسولین و برگزار کنندگان دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و همچنین تقدیر تشکر از مردم غیور و همیشه در صحنه ایران بخاطر حضور پررنگشان در این عرصه مهم سرنوشت ساز.
همچنین عرض تبریک و تهنیت داریم خدمت جناب آقای دکتر حسن روحانی که با رای مردم و انتخاب مردم دوباره مامور به انجام وظایف در این ماموریت خطیر شدند.
 امیدواریم در زیر سایه الطاف الهی و رهنمودهای مقام معظم رهبری حفظه الله در این دوره از ریاست جمهوری بتوانیم با همکاری نیروهای متخصص داخلی و با اعتماد بر جوانان کشوری بسازیم که به آن مدینه فاضله نزدیک شده و دولتی برای امادگی ظهور منجی عالم بشریت بشود.
نکته ای با مردم ایران هست که باید گفته شود : مردم ایران رئیس جمهور منتخب متعلق به تمام ایران است و نه متعلق به طرفدارانش یا جناح خاصی.
بنابراین، پس از رقابتی که نشان دهنده ی دموکراسی دینی برجسته ی جمهوری اسلامی است وقت آن شده که دست در دست هم با فراموش کردن اتفاقات گذشته،برای تغییر وضع موجود تلاش کنیم.
جناب آقای دکتر روحانی:
شما بعنوان رئیس جمهور موظف به صیانت از عزت و اقتداری هستید که مرهون خونهای پاک هزاران شهید و زحمات عزیزان ماست،پس شایسته است رفتار،گفتار،منش،برخورد و افعال شما بگونه ای درخور و سزاوار این منصب باشد. چرا که هم ما مردم و هم رهبر معظم انقلاب و تمام شهدا بر اعمال شما نظارتی تیزبینانه خواهیم داشت، باشد که دولت از راه درست خارج نشود.
روح و جان و ستون اصلی نظام،رهبری قدرتمند آن است، مسلما هرگونه اقدامی که قلب آن امام عزیز را رنجوده و خلاف منویات الهی ایشان باشد،بدون توجه به شخص،جایگاه،موقعیت و ملاحضات سیاسی؛ جوابی کوبنده دریافت خواهد نمود که انجام دهنده آن عمل را از کرده ی خود پشیمان میسازد.
در پایان پیروزی این انتخابات را به پیروز اصلی آن یعنی ملت غیور ایران و مقام معظم رهبری  تبریک میگوییم
 وسلام علیکم و رحمه الله

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه