logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس اداره تنظیم بازار صنعت، معدن و تجارت استان:

عدم تشکیل گروه صنفی سبب ورود واسطه گران به بازار هلو شده است

عدم تشکیل گروه صنفی سبب ورود واسطه گران به بازار هلو شده است
عدم تشکیل گروه صنفی در بین باغداران سبب ورود واسطه گران به بازار این محصول پر ارزش شده، به گونه ای که این افراد هلو را به قیمت ارزان از کشاورز زحمت کش خریداری و در سایر استان ها با قیمت بالا به فروش می رسانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامجید بیاتی در گفت و گو با جهانبین نیوز گفت: ایران با تامین ۸ درصد از هلوی جهان در رتبه ششم قرار گرفته است که در سال های گذشته از ۶۰۰هزار تن برداشت هلو توانست ۹ هزار تن از آن را صادر کند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, جهانبین نیوز,
 
بیاتی افزود: استان ما با تولید بیش از ۳۸ هزار تن هلو در رتبه ششم کشور قرار دارد این در حالی است که متاسفانه صادرات این محصول از استان صورت نمی گیرد.

وی توسعه باغات شهرستان های بن و سامان را عامل افزایش تولید این محصول در استان برشمرد و اظهار کرد: عدم تشکیل گروه صنفی در بین باغداران سبب ورود واسطه گران به بازار این محصول پر ارزش شده، به گونه ای که این افراد هلو را به قیمت ارزان از کشاورز زحمت کش خریداری و در سایر استان ها با قیمت بالا به فروش می رسانند.

رئیس اداره تنظیم بازار صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به این که ۳۰درصد محصولات باغات هلوی استان ضایع می شوند اظهار کرد: بسته بندی نامناسب، استفاده نکردن از روش های نگه داری نوین و نبود کارخانجات تبدیل به فرآورده باعث شده تا کشاورزان ما خسارت زیادی را متحمل شوند.

بیاتی ارائه تسهیلات بانکی به صادر کنندگان، حمایت از سرمایه گذاران صنایع تبدیلی، اعطای تسهیلات و تشویق سرمایه گذاران جهت تولید سبد مورد نیاز کشاورزان، آموزش روستاییان به عنوان مهم ترین تولید کنندگان هلو و استفاده از فناوری های روز جهان جهت نگهداری محصولات را از جمله برنامه ها در جهت کاهش میزان خسارت برشمرد.

انتهای پیام/م
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه