اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

پوستر/ اینترنت اشیا؛ فرصت یا تهدید؟

پوستر/ اینترنت اشیا؛ فرصت یا تهدید؟
واژه اینترنت اشیاء، واژه ای نوظهور که اخیرا شنیده می شود. این واژه بر گرفته از عبارت Internet of Things است که اصطلاحا از آن به IOT نیز نام می برند. این عبارت "اینترنت اشیا،" برای نخستین بار در سال ۱۹۹۹ توسط کوین اشتون مورد استفاده قرار گرفت و جهانی را توصیف کرد که در آن هر چیزی، از جمله اشیا بی جان، برای خود هویت دیجیتال داشته باشند و به کامپیوترها اجازه دهند آن ها را سازماندهی و مدیریت کنند.
[

به گزارش سرویس چندرسانه‌ای  شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ واژه اینترنت اشیاء، واژه ای نوظهور که اخیرا شنیده می شود.  این واژه بر گرفته از عبارت Internet of Things است که اصطلاحا از آن به IOT نیز نام می برند. این عبارت "اینترنت اشیا،" برای نخستین بار در سال ۱۹۹۹۹ توسط کوین اشتون مورد استفاده قرار گرفت و جهانی را توصیف کرد که در آن هر چیزی، از جمله اشیا بی جان، برای خود هویت دیجیتال داشته باشند و به کامپیوترها اجازه دهند آن ها را سازماندهی و مدیریت کنند. اما مانند تمام فرصتهای دیگر که یک تکنولوژی  می تواند برای بشر داشته باشد،  عوارض و تهدیدهایی نیز آشکار می گردد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
تهدیدات و فرصت ها، مزایای استفاده از اینترنت اشیاء، پیش بینی آینده اینترنت اشیاء تا سال ۲۰۲۰، اجزای اینترنت اشیا و برخی برنامه ها برای کاهش تهدید ها از جمله موضوعات تشریح شده در اینفوگرافیک «اینترنت اشیاء: فرصت یا تهدید؟» می باشد که به همت فرهنگسرای رسانه و شبکه های اجتماعی تبیین و تولید شده است. گفتنی ست مجری طراحی و تولید این طرح مرکز تخصصی اینفونگاره می باشد.
,

, , ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه