logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

امام جمعه بابلسر:

تفاوت میان دیپلمات و انقلابی در خرمشهر مشخص شد/ دلیل سقوط خرمشهر اعتقاد به مذاکره با دشمن بود

تفاوت میان دیپلمات و انقلابی در خرمشهر مشخص شد/ دلیل سقوط خرمشهر اعتقاد به مذاکره با دشمن بود
امام جمعه بابلسر با بیان اینکه تفاوت میان دیپلمات و انقلابی در خرمشهر مشخص شد، گفت: همین دیپلمات‌ها باعث سقوط خرمشهر شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشهدسر، حجت‌الاسلام محمداسماعیل قلی‌پور صبح امروز در همایش گرامیداشت حماسه سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر در بابلسر با انتقاد از عدم حضور مسؤولان در این همایش، اظهار کرد: هم سقوط و هم فتح خرمشهر پیام‌هایی دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر,

وی با بیان اینکه خیانت برخی از مسؤولان ارشد نظام همانند بنی‌صدر و عدم حمایت از رزماندگان موجب سقوط خرمشهر شد، افزود: بنی‌صدر معتقد بود که با جنگ نمی‌شود مشکل را حل کرد و باید با دشمن وارد مذاکره شد.

امام جمعه بابلسر با تاکید بر اینکه فرق دیپلمات و انقلابی در این موقعیت‌ها مشخص می‌شود، تصریح کرد: می‌گویند ما دیپلمات هستم اما رهبر انقلاب فرمود من انقلابی هستم.

قلی‌پور با بیان اینکه برخی تاریخ را فقط خواندند، حفظ کردند و مدرک گرفتند اما از آن چیزی نمی‌فهمند، تاکید کرد: همین دیپلمات‌ها باعث سقوط خرمشهر شدند.

وی ادامه داد: همان گونه که در جنگ بدر لشکر اسلام با 313 نفر مقابل دشمن تا بن دندان مسلح پیروز شد، در حماسه خرمشهر نیز 700 نفر از رزمندگان ما توانستند 16 هزار عراقی را به هلاکت برسانند و 19 هزار نفر از آنها را نیز به اسارت بگیرند.

امام جمعه بابلسر اضافه کرد: جوانان تاریخ را مطالعه کنند و ببینند قبل از انقلاب کجا بودیم و اکنون کجا هستیم. ببینند که چه بخش‌هایی از کشور با بده بستان از دست داده شد اما شهدای ما چنین تفکری نداشتند.

قلی‌پور با بیان اینکه چهار بار در طول تاریخ خرمشهر اشغال شد، خاطرنشان کرد: به جز چهارمین مرتبه که با اقتدار خرمشهر پس گرفته شد، در سایر موارد با دادن خاک و حاکمیت به دشمن، این اتفاق افتاد.

وی در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه تخلفات متعددی در انتخابات اخیر صورت گرفته است، بیان کرد: سوالم از کسانی که خود را قانونمند می‌دانند این است که چطور زمانی که هنوز شورای نگهبان صحت انتخابات را تایید نکرده است، مجوز برپایی جشن صادر می‌کنند؟

امام جمعه بابلسر با تاکید بر اینکه اگر از قانون حرف می‌زنید، به آن عمل نیز کنید، گفت: ادعاها زیاد است، عده زیادی به امام حسین(ع) نامه نوشتند که بیا اما زمانی که پای زر و سیم به میان آمد، دیندار کم شد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه