اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

تاکید فرماندار عجب شیر بر جابجایی واحدهای مسکونی واقع در حریم رودخانه ها

تاکید فرماندار عجب شیر بر جابجایی واحدهای مسکونی واقع در حریم رودخانه ها
فرماندار شهرستان عجب شیر گفت: واحدهای مسکونی 15 روستای واقع در بستر و حریم رودخانه های شهرستان باید جابجا و اخطارهای لازم در این خصوص به صاحبان آن ها داده شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فرهنگ عجب شیر ، سید شمس الدین مراثی  در جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان عجب شیر افزود: با توجه به این ‌که تجاوز به حریم رودخانه ‌ها، سیل گرفتگی را تشدید می‌ کند، بنابراین نیاز است که تجاوز به حریم رودخانه‌ها هر چه سریع‌ تر ساماندهی شود تا شاهد وقوع اتفاقات ناگوار و احتمالی نباشیم.
وی افزود: باید این موضوع مورد توجه واقع شود که حریمی که برای رودخانه در نظر گرفته شده است باید توسط همگان رعایت و با متخلفان برخورد قانونی شود و انتظار داریم کارشناسان به موضوع دخل و تصرف در حریم رودخانه ورود کنند و اقدامات لازم را هر چه سریع ‌تر انجام دهند.
فرماندار شهرستان عجب شیر همچنین با بیان اینکه در گذشته ۵۲ درصد از آب مورد نیاز بخش کشاورزی عجبشیر از محل آب های زیرزمینی و ۴۸ درصد از سدقلعه چای تامین می شد، افزود: در پی افت سطح آب های زیرزمینی سهم منابع زیرزمینی در تامین آب های بخش کشاورزی شهرستان به کمتر از ۴۰ درصد رسیده که برای تامین کسری آب کشاورزی باید از آب سد قلعه چای استفاده شود.
مراثی تامین آب کشاورزی از سد قلعه چای را ۲۹ میلیون مترمعکب اعلام کرد و گفت: باید بیش از ۴ میلیون مترمعکب دیگر به این میزان اضافه شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ عجب شیر , فرهنگ عجب شیر , فرهنگ عجب شیر,
,
,
,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه